S25 ultra vs iphone 16 pro hangisini almalıyım?

s25 ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o eskidendi
aynen eskidendi s24 s25 ultra ikisinide deneyimleme şanşım oldu hala rezil videolar yükliyo sosyal medyaya.Batarya olarakta testlerde iphone daha önde .öyle bir anlatıyosunuz ki samsung her türlü çok iyi sanki tonlarca şeylerden mahrum kalıcak iphone alırsa. 2 telefonuda alsa memnun kalıcak hiçbirşeyden mahrum kalmıycak zaten fotoğraf video ile uğraşan biriyse gidipte samsungun düzenleme yerinden fotoğrafta istenmeyen şeyleri silmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam arkadaşlar.
telefon alma arifesindeyim. butcem 80k civarı. intetnette bir ton video izledim. hangisi daha iyi karar veremedim. önceliğim youtubea içerik ürettiğimden video performansı. iphoneun videoda sanki bir tik daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama 25 de üzmez elbette. fakat hangisini alırsam pişman olmam bir türlü çözemedim. instagtamada içerik üretme ihtimalim var. öncelik bu olunca iphone mu almak mantıklıdır yardımcı olurmusunuz ?
içerik üreticeksen video sosyal medya gibi şeyler önemliyse sormana gerek yok.Dxomark testlerinde s25 e bi bak bulman biraz zaman alıcak ama.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-25 010100.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-25 010100.png
    808.8 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
iphone al geç o paraya sonra alırsın bi samsung aman satayım dedinmi max 45-50 arasına gider o bile zor belki ama sen 80 den 16 pro al satmaya çalış max düşecek rakam 70 bin olur yıllarca iphone al sat yaptım beni dinle samsungu savunanıda sallama pek 6 sene samsung kullandım iphonu bokladım neden çünkü o zamanlar param yoktu da ondan **

iphone al geç o paraya sonra alırsın bi samsung aman satayım dedinmi max 45-50 arasına gider o bile zor belki ama sen 80 den 16 pro al satmaya çalış max düşecek rakam 70 bin olur yıllarca iphone al sat yaptım beni dinle samsungu savunanıda sallama pek 6 sene samsung kullandım iphonu bokladım neden çünkü o zamanlar param yoktu da ondan **
parayla ne ilgisi var herkes sen değil al sat yapacak adam belki 6 yıl kullanacak hani neden satmak zorundaymış gibi anlatıyorsun :D s25 ultranın işlemci gücü , batarya , çözünürlüğü vb her konuda üstün.

Para durumun iyiyse, telefonun ikinciel piyasası umrunda değilse s25, cihazın ikici el piyasası senin için öbemliyse tabii ki iphone

Pro max olsa neyse ama pro ekran boyutu ve batarya kapasitesi nedeniyle alınmaz. S24u ve 16pm kullanıyorum. Kesinlikle kamera olarak gündüz çekimlerinde fotoğraflarda s24u daha iyi. Sosyal medyaya içerik atmadığımdan ikisi arasındaki farkı bilmiyorum.

Degerli yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar. Sanirim iphone alicam gibi gorunuyor. Ama pro yerine yd pro max almak da bir secenek benim icin. O secenegi de degerlendiricem. Gonlum 25u diyor ama en kotu arkadaslarin da dedigi gibi icime sinmezse ikinci elde satip ustune az bisey koyup s25 ultraya da gecis yapabilirim. Herkese cok tesekkurler. 👍🏻

Geri