aynen eskidendi s24 s25 ultra ikisinide deneyimleme şanşım oldu hala rezil videolar yükliyo sosyal medyaya.Batarya olarakta testlerde iphone daha önde .öyle bir anlatıyosunuz ki samsung her türlü çok iyi sanki tonlarca şeylerden mahrum kalıcak iphone alırsa. 2 telefonuda alsa memnun kalıcak hiçbirşeyden mahrum kalmıycak zaten fotoğraf video ile uğraşan biriyse gidipte samsungun düzenleme yerinden fotoğrafta istenmeyen şeyleri silmez.s25 ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o eskidendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
içerik üreticeksen video sosyal medya gibi şeyler önemliyse sormana gerek yok.Dxomark testlerinde s25 e bi bak bulman biraz zaman alıcak ama.selam arkadaşlar.
telefon alma arifesindeyim. butcem 80k civarı. intetnette bir ton video izledim. hangisi daha iyi karar veremedim. önceliğim youtubea içerik ürettiğimden video performansı. iphoneun videoda sanki bir tik daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama 25 de üzmez elbette. fakat hangisini alırsam pişman olmam bir türlü çözemedim. instagtamada içerik üretme ihtimalim var. öncelik bu olunca iphone mu almak mantıklıdır yardımcı olurmusunuz ?
Ekler
Son düzenleme: