S27BG650EUXUF G65B S27BG652EUXUF Farkı

artık denk mi geldi ne oldu bilmiyorum ama yine oldu 2 gündür uslu uslu duran monitör aynısını yapıyor. üstte attığınız resimdeki ayarları yaptım parlaklık hariç(25e gözüm dayanmadı 10 yaptım) değişmedi. o dediğiniz dcr hdr ayarını da bulamadım maalesef
Contrast enhancer off
HDR hem monitör ayarları hem de windows üzerinden kapalı olsun
Dynamic Brighntess off
Local dimming off
Görüntü modu>Oyun
Renk tonu standart
Brighntess optimization off
Brighntess reduction off
Tepki süresi standart

Contrast enhancer off
HDR hem monitör ayarları hem de windows üzerinden kapalı olsun
Dynamic Brighntess off
Local dimming off
Görüntü modu>Oyun
Renk tonu standart
Brighntess optimization off
Brighntess reduction off
Tepki süresi standart
yani hocam hepsini tek tek yaptım (en azından bulabildiklerimi) hiçbir şey olmadı. ekran kartı bende 2 tane var biri dediğim gibi arc a750 biri 1660 super (hava atmalık değil, zaten ikisi de hava atılacak kadar iyi değil) neyse 1660s'yi taktım şu anda sıkıntı yok. ama büyük ihtimal ben bunu takarken bi de monitörün adaptörünü falan çıkardım taktım ondandır. yarın yine bu konuya dönerim büyük ihtimal :(

yani hocam hepsini tek tek yaptım (en azından bulabildiklerimi) hiçbir şey olmadı. ekran kartı bende 2 tane var biri dediğim gibi arc a750 biri 1660 super (hava atmalık değil, zaten ikisi de hava atılacak kadar iyi değil) neyse 1660s'yi taktım şu anda sıkıntı yok. ama büyük ihtimal ben bunu takarken bi de monitörün adaptörünü falan çıkardım taktım ondandır. yarın yine bu konuya dönerim büyük ihtimal :(
İade et tekrar sipariş ver bence.

İlk 6 ay içinde sorun çıkaran ürünler ilk gün sorun çıkarmış gibi sayılır. Eğer almasalar bile THH ile hakkınızı alırsınız.
ürünün sorun çıkarması yazılımsal büyük ihtimal. ondan dolayı soruyorum. yazılımsal hatalarda da alıyorlar mı

ürünün sorun çıkarması yazılımsal büyük ihtimal. ondan dolayı soruyorum. yazılımsal hatalarda da alıyorlar mı
Alırlar neden almasın ekran kararıp duruyor ister donanımsal olsun ister yazılımsal. Eğer satıcı yardımcı olmazsa THH de sen haklı çıkarsın. Anormal bir durum var ortada monitör yapmaması gereken bir şeyi yapıyor bu bir sorun ne ile alakalı olduğu önemli değil.

Coil whine dan kaynaklı bile THH de degisim yaptıran kullanıcılar var. Halbuki Coil whine'ın ekran kartına zararı yoktur, çoğu marka ve satıcı yardımcı olmaz.

Alırlar neden almasın ekran kararıp duruyor ister donanımsal olsun ister yazılımsal. Eğer satıcı yardımcı olmazsa THH de sen haklı çıkarsın. Anormal bir durum var ortada monitör yapmaması gereken bir şeyi yapıyor bu bir sorun ne ile alakalı olduğu önemli değil.
1-2 gün de 1660s ile kullanayım belki arc'ın malum driverlarındandır. boşuna göndermiş olmayalım çünkü sadece pc'deyken kararma oluyor kendi tizende iken olmuyor

1-2 gün de 1660s ile kullanayım belki arc'ın malum driverlarındandır. boşuna göndermiş olmayalım çünkü sadece pc'deyken kararma oluyor kendi tizende iken olmuyor
Eğer ekran kartıyla alakalıysa iade degisim yaptıramazsınız monitörden kaynaklı olduğundan emin olun. Eğer GPU dan kaynaklı ise THH de haklı çıkamazsınız. Ama internetten alım yapıldığı zaman ilk 14 gün içinde şartsız iade hakkın var tabii. Benim dediğim 14 günü geçmediyse (şartsız) veya 14 günü geçtiyse de ilk 6 ay içinde monitörden kaynaklı sorun yaşanıyorsa THH yardımcı oluyor.

Eğer ekran kartıyla alakalıysa iade degisim yaptıramazsınız monitörden kaynaklı olduğundan emin olun. Eğer GPU dan kaynaklı ise THH de haklı çıkamazsınız. Ama internetten alım yapıldığı zaman ilk 14 gün içinde şartsız iade hakkın var tabii. Benim dediğim 14 günü geçtiyse ve monitörden kaynaklı sorun yaşanıyorsa THH yardımcı oluyor.
ondan dolayı diyorum zaten. deneyip görelim çok zannetmesem de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,644
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri