mehmettici
80+ Silver
merhabalar kardeşime telefon alacagim s6 edge plus rom ole one ui de atacagim 32-4 luk model 1000 tl Alınır mı?
yeni degişmiş bataryasiTelefon iyi telefon bildiğim ama bataryası asıl mesele, bataryası ölmemişsr alınır.
custom degilde oneui veya pixel experince kurmak istiyorum stabil olurmu custom roomlardaAlınabilir bence ekran kaymak gibi genel telefon çok güzel custom rom ile iş yapar. Bu arada rom nasıl atılıyor ya benim onu öğrenmem lazım benim S20 FE üzerinde yapmam gereken bir kaç şey var da
Ağır gelmez mi ya. Ben de benim telefon için OneUI 6 istiyorum da nasıl yapıldığını öğrenmem gerekiyor. Bir yandan da satayım diyorum arada kaldımcustom degilde oneui veya pixel experince kurmak istiyorum stabil olurmu custom roomlarda
one ui 1-2 olsa yeterliAğır gelmez mi ya. Ben de benim telefon için OneUI 6 istiyorum da nasıl yapıldığını öğrenmem gerekiyor. Bir yandan da satayım diyorum arada kaldım
cizgi olayi darbede veya cok isinmada oluyor diye biliyorum yt clash royal fln için hiçmi gitmezAlınmaz Hocam Çok Eskidi .
Ekranda Kronik Çizgi Olayı Var .
Ne Kadar Bütçeni Var Maximum ?cizgi olayi darbede veya cok isinmada oluyor diye biliyorum yt clash royal fln için hiçmi gitmez
1000 tl en makul bunu bulabildim ios yanaşmak istemiyorumNe Kadar Bütçeni Var Maximum ?