İphone 8 plus hala alınır mı ?

Reaksiyon skoru
6
Dostlar abiler sizce iphone 8 plus hala alınır mı bir tandığımından alıcam telefon temiz sadece batarya sorunu var telefon bana 2500 tl civarı gelicek bataraya aksesuar ile beraber 4000 tl bulur diye düşünüyorum sizce verilir mi uzun kullanımda iphon sorun çıkarmadığı için samsung a pek yönelmek istemiyorum aklımda a52 de var aslında
Yorumlarınıızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Post automatically merged:

2500 yazmışım 3500 olucak :)

Bence alınır.

Temizliğinden emin olduğunuza göre bence de alınır. Pil değişimiyle yıllarca kullanabileceğiniz bir cihaz olur.

0 dersen hayır alınmaz ama ikinci elde alınabilecek bir telefon

Temizliğinden emin olduğunuza göre bence de alınır. Pil değişimiyle yıllarca kullanabileceğiniz bir cihaz olur.
Hocam alacağım kişi tanıdık yakın dostum dıyebılırım ama yınede alırken nelere dıkkat etmelıyım bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim

0 dersen hayır alınmaz ama ikinci elde alınabilecek bir telefon
Hocam alacağım kişi tanıdık yakın dostum dıyebılırım ama yınede alırken nelere dıkkat etmelıyım bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim

Dostlar abiler sizce iphone 8 plus hala alınır mı bir tandığımından alıcam telefon temiz sadece batarya sorunu var telefon bana 2500 TL civarı gelicek bataraya aksesuar ile beraber 4000 TL bulur diye düşünüyorum sizce verilir mi uzun kullanımda iphon sorun çıkarmadığı için samsung a pek yönelmek istemiyorum aklımda a52 de var aslında

İphone 8 plus ile a52 kıyaslanamaz bile kesinlikle 8 plus

Alınır temizse ( hem kozmetik hem iç ).

Dostlar abiler sizce iphone 8 plus hala alınır mı bir tandığımından alıcam telefon temiz sadece batarya sorunu var telefon bana 2500 TL civarı gelicek bataraya aksesuar ile beraber 4000 TL bulur diye düşünüyorum sizce verilir mi uzun kullanımda iphon sorun çıkarmadığı için samsung a pek yönelmek istemiyorum aklımda a52 de var aslında

iPhone 8plus al kardeşim Android sakın alma iPhone hem kamera hem gündelik kullanımda daha iyi performans verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,830
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri