J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,198
sorun değil ben tesekkur ederimTamamdır teşekkür ederim cevaplarin için
sorun değil ben tesekkur ederimTamamdır teşekkür ederim cevaplarin için
Konu bölüyorum fakat sizin gibi 7000, 8000 mesaji olanlar hep kibirli oluyorlar, siz uzun süredir üyesinin fakat diğerleri gibi karakter seviyeniz düşük değil.sorun değil ben tesekkur ederim
Aktif olarak s9fe+ kullanıyorum ne oyunlarda ne derste nede film dizi gibi şeylerde sorun yaşadım Huawei yerine tercih ederdim benYks için soru çözmek not almak için kullanacağım huwai 14k samsung 15 hangisini almaliyim
Ay teşekkür ederim, olmaması lazım ama olabilir bazen sonuçta bir sürü üye var forumda.Konu bölüyorum fakat sizin gibi 7000, 8000 mesaji olanlar hep kibirli oluyorlar, siz uzun süredir üyesinin fakat diğerleri gibi karakter seviyeniz düşük değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu bölüyorum fakat sizin gibi 7000, 8000 mesaji olanlar hep kibirli oluyorlar, siz uzun süredir üyesinin fakat diğerleri gibi karakter seviyeniz düşük değil.
Hocam peki onerdiginiz bir kılıf varmiAktif olarak s9fe+ kullanıyorum ne oyunlarda ne derste nede film dizi gibi şeylerde sorun yaşadım Huawei yerine tercih ederdim ben
İnsanın özünü kaybetmemesi ne hoşAy teşekkür ederim, olmaması lazım ama olabilir bazen sonuçta bir sürü üye var forumda.
Her yer kılıf kaynıyor bence dışardan görüp beğenip alın ben öyle yaptımHocam peki onerdiginiz bir kılıf varmi