- Konu Sahibi Konu Sahibi
@-Akın Taşkan- akın geliyor musun gelmiyor musun kesin bir şey söyle şu an öyle arada kaldım ki Türkiye gibiyim. ABD mi Rusya mı diye
@(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
Mesaj otomatik birleştirildi:
@(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
Ya dostum kusura bakma arada bıraktım seni. Benim agalar sal clash girek falan diyorlar ben de bilmiyorum ne olacak.@-Akın Taşkan- akın geliyor musun gelmiyor musun kesin bir şey söyle şu an öyle arada kaldım ki Türkiye gibiyim. ABD mi Rusya mı diye
Kaçtaydı hocam?@-Akın Taşkan- akın geliyor musun gelmiyor musun kesin bir şey söyle şu an öyle arada kaldım ki Türkiye gibiyim. ABD mi Rusya mı diye
@(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
15.00Kaçtaydı hocam?
Kusra bakma arka arkaya bir sürü mesaj gelince. Seni unuttum. Çevrim içi üyelerde adını görünce hatırladım.Kaçtaydı hocam?
Sıkıntı değil hocam.15.00
Kusra bakma arka arkaya bir sürü mesaj gelince. Seni unuttum. Çevrim içi üyelerde adını görünce hatırladım.
Senle birlikte 7 kişi oluyor. Son anda birinin cenazesi çıktı.Benle birlikte mi 10 kişi oluyo?
gELİYOR MUSUN?Benle birlikte mi 10 kişi oluyo?
Hocam arkadaşlar çağırdı benide şimdi.Senle birlikte 7 kişi oluyor. Son anda birinin cenazesi çıktı.
gELİYOR MUSUN?
Anlamadım. Saat kaçta belli olur? Gelip gelmemenHocam arkadaşlar çağırdı benide şimdi.
3 e kadar oynarlar mı bilmiyorum ama oynamazlarsa gelirim.
Ben gelemiyorum hocam sanırım kusura bakmayınAnlamadım. Saat kaçta belli olur? Gelip gelmemen
efendim dostum@-Akın Taşkan- Clash istediğimiz takımlarla olmuyormuş. Bizim amacımız forumda kendi aramızda 5v5 atmak.
@Proletarya knk aktif misin?
DC gelefendim dostum
Ödül var miKonu başlıkta.
15.00 kesin.
3 kişi arıyoruz.