- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha sormadın mı?Arkadaşlarıma sorayım onlar evet derse geliriz.
Daha sormadın mı?Arkadaşlarıma sorayım onlar evet derse geliriz.
illa bulamazsanız müsait olursam gelirim yazın banaKonu başlıkta.
15.00 kesin.
3 kişi arıyoruz.
Sordum da dönen olmadıDaha sormadın mı?
Bak valo'ya gelmedin. Kesin gelirsin değil mi buna? 14.30 gibi toplanacağız. 15.00 da başlayıp 1 saat 1.5 saat sonra bitireceğiz.illa bulamazsanız müsait olursam gelirim yazın bana
Sen gel sen niye yalnız gelmiyorsun?Sordum da dönen olmadı
Yok@RevDeisDou Eeee? Geliyon mu? Belki bizim ranklara oc yaparsın?
Fakiriz knk yok. Anca nasıl ödül olur? Herkes 10 TL koyar. Ana para 20 TL şer olarak dağıtılır.Minik de olsa bir ödül var mı
Mevcutta 7 kişi.Kaç kişi var?
Bu gün clash var 3 kişi bulurum ben clash atsak daha mantıklı olmaz mı?Fakiriz knk yok. Anca nasıl ödül olur? Herkes 10 TL koyar. Ana para 20 TL şer olarak dağıtılır.
Mevcutta 7 kişi.
Clash ne bilmiyorum. Konuşuruz onu discord'da. 15.00'a yakın DC de buluşacağız.Bu gün clash var 3 kişi bulurum ben clash atsak daha mantıklı olmaz mı?
clash riot games'in turnuvası. 5 kişilik takım oluşturuyorsun ve 8 takım kapışıp 1. olmaya çalışıyorsun. Oyun içi olacak şekilde ödül de veriyor (kostüm rp vs.)Clash ne bilmiyorum. Konuşuruz onu discord'da. 15.00'a yakın DC de buluşacağız.
Dostum bunu DC de konuşalım mı uyar mı? Herkes ortaklaşa bir konuşalım. Ha?clash riot games'in turnuvası. 5 kişilik takım oluşturuyorsun ve 8 takım kapışıp 1. olmaya çalışıyorsun. Oyun içi olacak şekilde ödül de veriyor (kostüm rp vs.)
aga valoya etiketlediniz mi görmedim kbBak valo'ya gelmedin. Kesin gelirsin değil mi buna? 14.30 gibi toplanacağız. 15.00 da başlayıp 1 saat 1.5 saat sonra bitireceğiz.
Sen gel sen niye yalnız gelmiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@it's me ?