Neler Yeni

Sabah kalktıgımda kolumu hissetmiyordum hareket ettiremiyordum

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Zaten sağlık lisesinde bunları öğretmiyorlar
Peki Sağlık Lisesinde bunları öğretiyor olmaları .dd Bilgisiz birileri konuşuyor yine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O da kesinlik belirtmez. Sık sık oluyorsa doktora gider neymiş öğrenir. Milleti korkutmasına gerek yok.
Aynen kanka gold üyesin dediğin her şey doğru tm evt

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki Sağlık Lisesinde bunları öğretiyor olmaları .dd Bilgisiz birileri konuşuyor yine.

Aynen kanka gold üyesin dediğin her şey doğru tm evt
Öğretmiyolar diye "biliyorum" dedim. Kesin konuşmadım senin gibi. Boş boş milleti korkutma. Tekrarlanıyorsa doktora git de geç. Sağlık lisesinde okuyan birisi insanların gereksiz korkutulmaması gerektiğini bilmeli.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senin kadar boş bir insan görmedim. Hem insanlık hem de donanım konusunda boş beleş bir cahilsin. Forumda engellediğim ilk kişi oluyorsun. Tebrikler.

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
donanım arşivi forum olarak türkiyenin en iyi doktorlarını yetiştirmekten GURUR DUYUYORUZ

• Hahaha
Reaksiyonlar: Chan

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
bugun sabah bi kalktım kolumu hissetmiyordum ve haraket ettiremiyordum ne parmaklarım ne bileklerim haraket etmiyordu sol elimle kaldırnıca sağ kolumu direk aşşağı düşüyordu çok korktum sonra 30-40 sn sonra geçti acaba bi sıkıntı olmuşmudur nedeni nedir ?
Hocam 2 hafta önce bileğimi kırdım halısahada adam üstüme uçtu dönerek kırıldı bileğim bu kadar korkmadım kendim gittim eve dolmuşa bindim eve gittim ordan 2 saat evde durdum en son bayıldım bir ufak öyle gittik hastaneye rahat olun ya

Hocam 2 hafta önce bileğimi kırdım halısahada adam üstüme uçtu dönerek kırıldı bileğim bu kadar korkmadım kendim gittim eve dolmuşa bindim eve gittim ordan 2 saat evde durdum en son bayıldım bir ufak öyle gittik hastaneye rahat olun ya
Ek Bilgi: Bileğim hala alçıda bu yüzden forumda çok takılamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom