umutbeedir
80+ Bronze
Dahası
noktaherkes yediğimi öder aga ister engellesin
noktaherkes yediğimi öder aga ister engellesin
Bukadar kasma kendini ve 2500 lira ney kanka sen kendi yediğini ödersin o kendi yediğini öderSosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
Muhabbetimiz çok iyi arkadaşız zaten istanbulda yız ikimizde2500e yüzük çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga ben de yengenle internet üzerinden tanıştım. Hangi şehirdesiniz ona göre etkinlik gibi bişeyler yapın bence. Mesela şehrine göre sahilde yürümek vs. Kafede boğulursunuz, muhabbet tıkanır. Gezerek falan sohbet edin acıkınca cafeye oturun falan.
En sevdiğim racon
Aga o muhabbete hiç girmemek lazım önce kişilik uyumu var mı bi ona bakılır
İkimizde 10/8.5kız 10 üzerinden kaç bi de sen sence kaçsın 10 uzerinden guzellık yakısıklılık olarak
Böyle sorumu olur herkesin güzelik anlayışı farklıdır adam beğendiği için çıkıyordur zaten o 10 verir sen belki 5 verirsin onakız 10 üzerinden kaç bi de sen sence kaçsın 10 uzerinden guzellık yakısıklılık olarak
Arkadaşlar malesef kız beni ekti.şu arkadaşım ayaklarını bi geçersen bak kendinede saçma sapan bi friendzone'a sokma durumun var. yürüyecek misin kardeşim sen kendi içinde buna karar verdin mi. tamam o zaman arkadaş markadaş değilsiniz. baya baya belli et niyetini. friendzona girersen çıkamazsın bak uyarıyorum bi abin olaraktan azdan az çoktan çok gider.
AGA BEEEEEEEEEEE.Arkadaşlar malesef kız beni ekti.
O kadar da konuşuyordu ki yani kendimi mecnun hissettiriyordu resmen hani anlayamadım yani