Neler Yeni

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr

halitxct

80+ Silver
Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
Bukadar kasma kendini ve 2500 lira ney kanka sen kendi yediğini ödersin o kendi yediğini öder

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Sen davet ettin, sen ödeyeceksin. Doğrusu budur. Sonraki buluşmalarda kız öder, sonra sen ödersin. Bizim türk toplum yapısı almanı kaldırmaz. Almanlar tarihte de bize ters yapmıştır.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Yan masamda kadına hesabı alman yapalım diyen erkek olursa numarasını alır ben bile engellerim.

- Abartı olmayacak şekilde özgüvenli ol böylece o da biraz rahatlar.
- Kararsız gözükme şuraya mı gidelim şuraya mı falan zaman harcama çok. Acıktın mı şurada şu var gidelim mi sevmiyorsan şuraya gidebiliriz de mesela seçenekler senden çıksın. Sen yönlendir.
-Öyle herşeyi yapma. Kafe yemek dondurma cart curt abartma. Bir kere çıta yükseldi mi sonrası zor olur. Kafede 1 içecek sonra yemek. Bitti gitti.
-Çok eli bol gibi durma. 40 liralık kahve varken 95 lirayada alma. O da almasın hissetsin biraz senin baskını düşünsün seni. Bu kötü baskı değil kendisi düşünceli olsun.

tabi bunları niyetin uzun süreli olursa yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir üstteki yoruma itafen buluşmaların %95ini erkek öder. Bazen erkek öğrenci kadın çalışan oluyor o durumda arada değişir ama o durumda bile öğrenci erkeğin 100₺ parası varsa kızın uyum sağlayıp 100₺lik takılması lazım.

Rulep

80+ Gold
İlk buluşma da fazla harcama yapma kızların hepsi zaten ilk buluşmada erkeklerin ödemesini ister nezaketen teklifte bulunur bölüşürseniz lafınızı yaparlar doğru kişi veya değil kızların neredeyse hepsi böyle

2500e yüzük çok zor

Aga ben de yengenle internet üzerinden tanıştım. Hangi şehirdesiniz ona göre etkinlik gibi bişeyler yapın bence. Mesela şehrine göre sahilde yürümek vs. Kafede boğulursunuz, muhabbet tıkanır. Gezerek falan sohbet edin acıkınca cafeye oturun falan.

En sevdiğim racon

Aga o muhabbete hiç girmemek lazım önce kişilik uyumu var mı bi ona bakılır
Muhabbetimiz çok iyi arkadaşız zaten istanbulda yız ikimizde

kız 10 üzerinden kaç bi de sen sence kaçsın 10 uzerinden guzellık yakısıklılık olarak
İkimizde 10/8.5

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
kız 10 üzerinden kaç bi de sen sence kaçsın 10 uzerinden guzellık yakısıklılık olarak
Böyle sorumu olur herkesin güzelik anlayışı farklıdır adam beğendiği için çıkıyordur zaten o 10 verir sen belki 5 verirsin ona

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
şu arkadaşım ayaklarını bi geçersen :D bak kendinede saçma sapan bi friendzone'a sokma durumun var. yürüyecek misin kardeşim sen kendi içinde buna karar verdin mi. tamam o zaman arkadaş markadaş değilsiniz. baya baya belli et niyetini. friendzona girersen çıkamazsın bak uyarıyorum bi abin olaraktan :D azdan az çoktan çok gider.

şu arkadaşım ayaklarını bi geçersen :D bak kendinede saçma sapan bi friendzone'a sokma durumun var. yürüyecek misin kardeşim sen kendi içinde buna karar verdin mi. tamam o zaman arkadaş markadaş değilsiniz. baya baya belli et niyetini. friendzona girersen çıkamazsın bak uyarıyorum bi abin olaraktan :D azdan az çoktan çok gider.
Arkadaşlar malesef kız beni ekti.

O kadar da konuşuyordu ki yani kendimi mecnun hissettiriyordu resmen hani anlayamadım yani

Ekler

• IMG-20230928-WA0223.jpg
    IMG-20230928-WA0223.jpg
    44 KB · Hit: 116

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler