Neler Yeni

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der 😂
öyle kişilerle işin ne ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
2500TL ne restorana gidip mi yemek yiyeceksiniz

batuu123

80+ Bronze
kız 10 üzerinden kaç bi de sen sence kaçsın 10 uzerinden guzellık yakısıklılık olarak

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam hesap gelince bekleyin kız bi para kart fln çıkarırsa direk hepsini siz ödeyen ama öyle ellini çantasına atıp çantasını karıstırıyorsa bekleyin iyice bakalım napıcak

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der 😂
Demek ki o kız doğru kişi değilmiş. Yoluna bakacaksın. Eğer ne olursa olsun yeter ki bir karşı cinsiyet bana baksın diyecek kadar zavallıysan da, senin gibiler yüzünden Alman kızları gibi değiller. Çünkü senin gibiler yokluktan ne yapacaklarını bilemiyorlar.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
İlk buluşmada erkek ödemesi sanki daha yakışır iyi anlaşıp devamı gelecekse ikinci buluşmada ortak olabilir, niyeti belli olur yeme içme yolma derdindeyse de yediğini ödesin 😅

İlk buluşmada erkek ödemesi sanki daha yakışır iyi anlaşıp devamı gelecekse ikinci buluşmada ortak olabilir, niyeti belli olur yeme içme yolma derdindeyse de yediğini ödesin 😅
Yok be sadece arkadaşız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüzümde iki sivilce vardı şimdi iğneyle aldım onları neyseki iz kalmadı 😅😅 bide yüz temizleme kremi sürdüm maske yaptım ha ha ha

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur.
olsun kanka ? :D
kendinden ödün verme, başka biriymiş gibi davranıp ne karşı tarafa ne kendine hayal kırıklığı yaşat
kızın ne amaçla geldiği belli olur zaten, yanına cüzdan aramıyorsa ne yerse içerse öde tabi
umarım istediğin gibi biri çıkar

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Aga evlilik mi teklif etçen ayırdığın bütçe 2.500 nedir ahahahha Yüzük tavsiyesi mi istiyorsun? :D
Yazık biz erkek milletine ne hallere gelmişiz
2500e yüzük çok zor

Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
Aga ben de yengenle internet üzerinden tanıştım. Hangi şehirdesiniz ona göre etkinlik gibi bişeyler yapın bence. Mesela şehrine göre sahilde yürümek vs. Kafede boğulursunuz, muhabbet tıkanır. Gezerek falan sohbet edin acıkınca cafeye oturun falan.

Kim davet ettiyse o öder ilk buluşmada racon budur
En sevdiğim racon

kız 10 üzerinden kaç bi de sen sence kaçsın 10 uzerinden guzellık yakısıklılık olarak
Aga o muhabbete hiç girmemek lazım önce kişilik uyumu var mı bi ona bakılır

Son düzenleme:
Top Bottom