Neler Yeni

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay
Arkadaşlar malesef kız beni ekti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar da konuşuyordu ki yani kendimi mecnun hissettiriyordu resmen hani anlayamadım yani
olm acaba forumda konuyu mu gördü kız uıvbeubvıudbv

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era

O kadar da konuşuyordu ki yani kendimi mecnun hissettiriyordu resmen hani anlayamadım yani
ve yine yanlış bir yazışma şekli. böyle peş peşe yazmak sadace sizi yorar. bırak gelmeyen o. o yazsın sen niye umursuyorsun ki? gerçekten 1 gün boyunca telefonu eline almama ihtimali var mı. herkes telefon bağımlısı bir mesajı biri 30 dakika - 1 saat içinde görmüyorsa ya ölmüştür yada görmek istememiştir.

Nextttt.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
kral içinden ne kadar yazmak gelse de böyle durumlarda yazmamak en iyisi baktın mesaj atmıyorsa durucan agacım artık bu işlerde taktiksel ilerlemek gerekiyor kendini bir teknik direktör gibi yönetmen lazım. öbür türlü böyle ekilirsin

Reav

80+ Silver
Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der 😂
ben böyle bir kızla konuşmazdım şahsen hesap ödenirken 2 tarafta bölüşür hatta avrupada hesabı sadece erkeğin ödemesi saygısızlık olarak bile kabul edilir...

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Sakin olup relax muhabbet et özgüvenin yüksek olsun neşeli ol. Tecrübe konuşuyor 😅

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
vay be hüzünlendim. bu zamana kadar çok kızla çıktım kafe bar vs vs. hepsinin aynı oldugunu zamanla anlarsın. çak geç para da yedirme

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay

Ah be kardeşim üst üste mesaj atma hatasını her genç erkeğin yaptığı gibi sende yapmışsın :) Tek mesaj atıp umursamaz ol ve ne diyoruz "NEXT"

halitxct

80+ Silver

Dünya boştur lo boşver

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Adam zaten işin heyecanıyla buluşmaya gitmiştir gören olur bilgilendireyim.

İlk buluşma bir kafede bir kahveye, çaya halledilmeli yüz yüze muhabbetle birbirinizi tanımak için hem de ucuz yollu olur.

İlk buluşmada alman usulü, yarı yarıya hanzoluğunu başlatmasanız iyidir. Kız ödemek isterse diretmezsiniz yarı yarıya bölüşürsünüz.

İçimden bir sistem adam şimdi serpme kahvaltıyı yığmıştır kahvaltısını yapıyordur😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,223
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom