Ben gitmedim ki mekanakız erkek çıkınca gelen pişmanlık hissi
Mesaj otomatik birleştirildi:
perşembe yazmışsın cuma yazmış sana dostum muhtemelen geldi gördü beğenmedi gitti
olsun kanka ?
kendinden ödün verme, başka biriymiş gibi davranıp ne karşı tarafa ne kendine hayal kırıklığı yaşat
kızın ne amaçla geldiği belli olur zaten, yanına cüzdan aramıyorsa ne yerse içerse öde tabi
umarım istediğin gibi biri çıkar
Niye gitmedinBen gitmedim ki mekana
olum kızı gelmedin diye azarlayıp niye gitmedinBen gitmedim ki mekana
Cüzdan değilsin dostum. Yaş ilerledikçe bu tür şeylerin boş olduğunu anlıyorsun, eğlenmeye bak, kızı güldürücem diye ekstra şekillere girmene gerek de yok doğal davran zaten doğru kişiyse senle beraber vakit geçirmekten keyif alacaktır, olmuyorsa da üzülme yolun uzun bol şanslar.Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
Aga gittim yada evden çıkıyorum diye insan haber verir bana hiç güven vermedi asosyaller gibi gelmeyecek gemiyi mi bekleseydim kafede ? Garsonlar bile acırdı halimeolum kızı gelmedin diye azarlayıp niye gitmedin
Aga be 33 yaşım mı var dedin kıza yoksaAga gittim yada evden çıkıyorum diye insan haber verir bana hiç güven vermedi asosyaller gibi gelmeyecek gemiyi mi bekleseydim kafede ? Garsonlar bile acırdı halime
İnstagram yok whatsapp yok azeriyim daha numara almadım falan diyordu
Bu kızlar çok iyi yalancı ustura kemal gibiler
Gelmemiş ustaaaakanka nasıl geçti iyi miydi?
kızlar soruyordan date mi olur aga, kızlar soruyor hesabı olan kızın instası mı olmayacakAga gittim yada evden çıkıyorum diye insan haber verir bana hiç güven vermedi asosyaller gibi gelmeyecek gemiyi mi bekleseydim kafede ? Garsonlar bile acırdı halime
Bak orayı kaçırmışım kızlar soruyordan mı bulmuş kızı aSASGDAGSFGSFHEWGWSHTGWESGRHWRHWrhkızlar soruyordan date mi olur aga, kızlar soruyor hesabı olan kızın instası mı olmayacak
neyse takılma
olum ya kız gerçekten gittiyse ne tuhaf birisinAga gittim yada evden çıkıyorum diye insan haber verir bana hiç güven vermedi asosyaller gibi gelmeyecek gemiyi mi bekleseydim kafede ? Garsonlar bile acırdı halime
Aga gitmediğine eminim.olum ya kız gerçekten gittiyse ne tuhaf birisin