ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantık önemli
Kız fake bildiğinkanka nasıl geçti iyi miydi?
aga beeKız fake bildiğin
knka şuan okuyorum da sadece merak ettim buluştunuz mu? Netice ne oldu?Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
yok kanka gitmemiş kızın yanına arkadaşknka şuan okuyorum da sadece merak ettim buluştunuz mu? Netice ne oldu?
Lan merak etttim niye vazgeçmiş?yok kanka gitmemiş kızın yanına arkadaş
Hesabı ortak ödedikten sonra engel atıcak kızı fino gibi yanında gezdirmenin bir anlamı yok dostum.Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der
Adam haklı ..Hesabı ortak ödedikten sonra engel atıcak kızı fino gibi yanında gezdirmenin bir anlamı yok dostum.
Doğru söylüyosunYa siz mi çok amatörsünüz ben anlamıyorum ki.
Kız niye gelmedin mesajı attığında zarflasana bari.
geldim hatta cam kenarındaki köşe masada oturuyordum yarım saat bekledim gittim sanada ulaşamayınca sen beni görmedin mi falan yazıp bi nabzını ölçsene.
hem gelip gelmediğini anlarsın hemde atıyorum sen gitmeyip sıvadıysan durumu kurtarır 2. bi buluşma ayarlarsın bak bu seferde beni görmemezlik etme gibisinden
kıza ya boş boş konuşma mı yazılır sen durumu ciddiye almışsın işi biraz kaba tabirle şaşağa alsan çok daha iyi diyolog kuracaksında neyse bunlar hep tecrübe devamke. azcık taktik yap dan dun olma.
Twitter'a baktığında da "Geçen cimrinin biri ole date e çıktım varo varoş alman hesabı ödedik yha. Hemen engelledim ben de. Parası olmayan erkeği sadece annesi sever."Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der