Neler Yeni

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

olum kız geldim demiş lan güvenmek gerekti sen boş yapmışsın kız haklı korkup gitmemişsin bence kendini avutma
Kanka instagramım yok diyor whatsapp yok diyor ve insan evden çıkıyorum yarım saate orda olurum diye haber verir anlıyor musun mantık ?

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Kanka instagramım yok diyor whatsapp yok diyor ve insan evden çıkıyorum yarım saate orda olurum diye haber verir anlıyor musun mantık ?
Dostum senin anlamadığın konu şu kız dediğine göre zaten yarın 6.30 gibi yola çıkarım demiş onu baz alarak gitmen gerekirdi ayıp olmuş

Dostum senin anlamadığın konu şu kız dediğine göre zaten yarın 6.30 gibi yola çıkarım demiş onu baz alarak gitmen gerekirdi ayıp olmuş
Hayır sabah 1 de dedi ki 5 te okuldan çıkıyorum 6:30 gibi hazırlanırım çıkarım ama daha resmini bile görmedim ? Resim istediğimde de atmamıştı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

O son saatlerde hiç içime sinmedi buluşmak isteyen insan emin konuşur

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Hayır sabah 1 de dedi ki 5 te okuldan çıkıyorum 6:30 gibi hazırlanırım çıkarım ama daha resmini bile görmedim ? Resim istediğimde de atmamıştı :D

O son saatlerde hiç içime sinmedi buluşmak isteyen insan emin konuşur
Dostum buluşmayı sen mi ayarladın, ayrıca şey demişsin kız da ben de 10 üzerinden 8.5 uz kızı görmeden bu kanıya nasıl vardın?

Dostum buluşmayı sen mi ayarladın, ayrıca şey demişsin kız da ben de 10 üzerinden 8.5 uz kızı görmeden bu kanıya nasıl vardın?
Ben ayarladım arkadaşça normal sohbet edicektik. Profilde yüzünün yarısı vardı ama o mu değildi bilemedim orasını ben istanbulun avrupa yakasındayım o anadolu aramızda 1 saat var

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Ben ayarladım arkadaşça normal sohbet edicektik. Profilde yüzünün yarısı vardı ama o mu değildi bilemedim orasını ben istanbulun avrupa yakasındayım o anadolu aramızda 1 saat var
Peki dostum sen daha iyisini bilirsin eğer geldiyse yine de büyük ayıp olmuştur. Son olarak bir şey daha söylemek istiyorum buluşmaya gitmiyeceksen buluşma ayarlamamak daha iyi olur.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Oğlum neyin kafasını yaşıyorsunuz, görmediğin biri için 2500 bütçe ayırmışsın birde, ya üstü şişhane altı tophane çıksa :D
Hayır insan bi açar facetime yapar, bi fotolaşırsınız normal. Nude mu istedinde atmadı xD

Peki dostum sen daha iyisini bilirsin eğer geldiyse yine de büyük ayıp olmuştur. Son olarak bir şey daha söylemek istiyorum buluşmaya gitmiyeceksen buluşma ayarlamamak daha iyi olur.
+ forumda konuda açmasın .

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
2500 Bütçe derken hocam? yüzük almayacaksınız herhalde.

Oğlum neyin kafasını yaşıyorsunuz, görmediğin biri için 2500 bütçe ayırmışsın birde, ya üstü şişhane altı tophane çıksa :D
Hayır insan bi açar facetime yapar, bi fotolaşırsınız normal. Nude mu istedinde atmadı xD

+ forumda konuda açmasın .
Hiç normal kendi fotosunu da atmadı bana istediğime rağmen atmadı. Burdaki beni haksız göstermeye çalışan arkadaşlar galiba buluşma meraklıları olmalılar

kanka kolpa sıkıyorsun bence sen
Bişey demiyorum sana. Git buse diye bildiğinle buluş harun çıksın karşına

Top Bottom