Neler Yeni

Yardım Saber RGB mi Rampage ULTİMATE mi almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bu 2 klavye ile alakalı her videoyu izledim neredeyse ama aklımda hala bir kaç soru var
1-Siz hangisini tercih ederdiniz?
2-Abdullah Abinin bir videosunda saber RGB 3 ay kullandıktan sonra klavyeyi elimizle büktüğünde ufak gıcırdama sesleri çıktığını söylemişti ilerleyen zamanlarda bu ne kadar büyür?
3-Amacım en az 2 yıl belki daha fazla bir süre bu klavyelerden birini kullanmak 2 yıl da bu 2 klavye den (hangisini alırsam artık) herhangi ne gibi sıkıntılar çekebilirim?
4-Saber RGB nin özellikle altındaki RGB bölgeler de 2 yıl içinde sıkıntılar çıkabilir mi?(Bazı kısımların bozulması vb. şeyler)
5-Bilek desteği olmazsa olmazdım değildir FPS tarzında oyun oynayan birisiyim o yüzden biraz daha SABER RGB bana daha yakın geliyor hangisini almalıyım?
buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim konu hakkında yorumlarını yazarsan sevinirim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
SABER incelememi atayım, bu ikiliden Ultimate öneririm.
Daha iyi bir tercih olur.

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Ben saber rgb blue switch kullanıyorum ramazanın başından beri memnunum bir sıkıntıyla karşılaşmadım o gıcırdama sesi beni rahatsız edecek bir seviyede değil öteki klavye hakkında bilgim yok

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bu 2 klavye ile alakalı her videoyu izledim neredeyse ama aklımda hala bir kaç soru var
1-Siz hangisini tercih ederdiniz?
2-Abdullah Abinin bir videosunda saber RGB 3 ay kullandıktan sonra klavyeyi elimizle büktüğünde ufak gıcırdama sesleri çıktığını söylemişti ilerleyen zamanlarda bu ne kadar büyür?
3-Amacım en az 2 yıl belki daha fazla bir süre bu klavyelerden birini kullanmak 2 yıl da bu 2 klavye den (hangisini alırsam artık) herhangi ne gibi sıkıntılar çekebilirim?
4-Saber RGB nin özellikle altındaki RGB bölgeler de 2 yıl içinde sıkıntılar çıkabilir mi?(Bazı kısımların bozulması vb. şeyler)
5-Bilek desteği olmazsa olmazdım değildir FPS tarzında oyun oynayan birisiyim o yüzden biraz daha SABER RGB bana daha yakın geliyor hangisini almalıyım?
buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim konu hakkında yorumlarını yazarsan sevinirim
Kankam buradan incelememe bakabilirsin. Bence Ultimate.

Suwariba

80+ Silver
bütçe nekadar? iki klavyenin de 2 yıl götüreceğini sanmıyorum. istediğin özellikleri yazarsan belki kaliteli bişey vardır. illa ikisi ise rampage ultimate

TechNobum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mahmut Efe Colak
Net saber rgb

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ultimate kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe nekadar? iki klavyenin de 2 yıl götüreceğini sanmıyorum. istediğin özellikleri yazarsan belki kaliteli bişey vardır. illa ikisi ise rampage ultimate
500 550 ye kadar bu bütçede bu 2 klavye çok gözüme çarptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
Kankam buradan incelememe bakabilirsin. Bence Ultimate.
Peki hiç bilek desteğini çıkarmayı denedin mi sıkıntı çıkar mı çünkü dediğim gibi FPS tarzı oyunlar oynadığım için genel de klavyeyi %60 yatay gibi bir açıda kullanıyorum bilek desteği olursa sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum eğer çıkarıp takılması rahatsa tabi bilmem

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Peki hiç bilek desteğini çıkarmayı denedin mi sıkıntı çıkar mı çünkü dediğim gibi FPS tarzı oyunlar oynadığım için genel de klavyeyi %60 yatay gibi bir açıda kullanıyorum bilek desteği olursa sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum eğer çıkarıp takılması rahatsa tabi bilmem
Onu hiç denemedim ama çıkabiliyor sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
Top Bottom