Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Uçuyorsun abiSanırım tatile çıkmak istiyorsunuz sizin için ileti verdim tatil şirketine.
Uçuyorsun abiSanırım tatile çıkmak istiyorsunuz sizin için ileti verdim tatil şirketine.
Kral da olsan yetmez ama neyse.Yok zaten kral olsam ilk senin kelleni alırdım.
Siz kimsenin adamlığını sorgulayacak adamlığa sahip değilsiniz.Adam kelimesine yakışır sayılı insan var sen bunlardan birisi değilsin. Aynen zaman kaybı iyi forumlar.
Ben bilmediğim konular hakkında bilmişlik yapmıyorum White Ravens isimli arkadaş gibi.Kral da olsan yetmez ama neyse.
Eğer eğlendiysen ve üyelere sallama isteğin bittiyse faydalı konulara gel.
Yüce bilginden bütün forum faydalansın.
Ben bilmediğim konular hakkında bilmişlik yapmıyorum White Ravens isimli arkadaş gibi.
sen eski mod değilmisinReis, soru sordun sana açıklamalı şekilde SABER kullancısı olarak yorum yapıyorum.
"Orada var, orada var, bilmiyorsan yorum yazma" diye boş beleş atar-gider yapıyorsun.
Sanki yazılımı yapan benim %%
White Ravens gerek moderatör olarak gerek üye olarak foruma büyük bir hizmet vermiştir. Ona sallamak sizi yüceltmez.Ben bilmediğim konular hakkında bilmişlik yapmıyorum White Ravens isimli arkadaş gibi.
Evet, eski gönüllü SuperModerator.sen eski mod değilmisin
Konuyu okuyan kişilerin gözünde ne halde olduğunu bir bilseWhite Ravens gerek moderatör olarak gerek üye olarak foruma büyük bir hizmet vermiştir. Ona sallamak sizi yüceltmez.
Yücelmeye çalışmıyorum. Bilmediği konu hakkında o kadar direndi diye mesaj yazdım. Evet foruma katkıda bulunmuş olabilir. Bulunmaya devam da edebilir. Emin olmadığı konular hakkında ısrarcı olmasın yeter.White Ravens gerek moderatör olarak gerek üye olarak foruma büyük bir hizmet vermiştir. Ona sallamak sizi yüceltmez.
Ooo kardeş sen hala elalem ne der kafasındasın. Umrumda mı sence milletin ne düşündüğü ya da senin.Konuyu okuyan kişilerin gözünde ne halde olduğunu bir bilse...
Bu saatten sonra istesen de ...Yücelmeye çalışmıyorum.
İstesem burda yücelmem zaten daha önemli yerler var yücelmek gereken.Bu saatten sonra istesen de ...![]()