Saber Rgb vs Spk8614

İki klavyeyi karşılaştırmayacağım sadece saber rgb hakkında yorum yapacağım, Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 0 problem herhangi bir sorun yaşamadım şu güne kadar

Hangisi daha iyi? Neden daha iyi?
Biri rgb biri gökkuşağı/rainbow yani sabit aydınlatma. Saber rgb ninde uzun süre kullanımda sorunları var fakat philipsin yaptığı klavyenin benzerini çoğu marka apaynısını yapmakta. Tercih meselesi

Biri RGB biri gökkuşağı/rainbow yani sabit aydınlatma. Saber RGB ninde uzun süre kullanımda sorunları var fakat philipsin yaptığı klavyenin benzerini çoğu marka apaynısını yapmakta. Tercih meselesi
Işık onemli degil. Kullanim ve kalitesi onemli.

saberde sürekli tuş basmama sorunuyla karşılaşıyorum servise gitti hala var, incehesap sitesinden alın derim aksi taktirde servise göndedirken ücret ödüyosunuz

Saber tavsiye etmem kötü bir ürün. Philips hakkında bir fikrim yok ama bu klavyeyi öneririm. 7 tane arkadaşım kullanıyor ve hepsi memnun.

saberde sürekli tuş basmama sorunuyla karşılaşıyorum servise gitti hala var, incehesap sitesinden alın derim aksi taktirde servise göndedirken ücret ödüyosunuz
Ogre RGB dede yaşıyorum hocam her klavyede değil ama pahalı bile olan klavyelerde bile olabiliyor bu sorun ve tek çözümü temizlemek. Tozlar sıkıntı çıkarabiliyor gerçektende temizleyince geçiyor.

Geri