Neler Yeni

Sabotaj deniyorum.

helpyardımplz

80+ Silver
ZULA ÇÖP GİBİ BİR OYUN.
Parayı veren düdüğü çalar zulada,
Ulan eğlencesine gireyim diyorum arkadaşlarla adam basmış parayı silahı +6 yapmış ışıklı mışıklı onun silahı tek atıyor ben 2 3 kere vurunca öldürebiliyorum. Bariz adamlar para kasmak için yapmış bu oyunu.
Csgo tarzı maç içinden silahlar alabilsek herkes eşit olsa amenna o zaman güzel oyun olurdu.
Size yine iyi 2 kere sıkınca ölüyormuşsun. Bendeyken adam ayağıma +6 silahla sıkıyor tek yiyyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben denedim, gayet güzel olmuş.
Fakat aim biraz garip çok hızlı.
Düşürdüm ama yine bir garip geldi.
Grafikleri gayet güzel, CS'deki gibi B'ye basıp oyunda silah alıyoruz.
Zula'daki gibi önceden al para bas ışık mışık ekle yok.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Bu dünyada röportaj yapmak istediğim 2 tip insan var.

Zulaya para yatıranlar.
Yayıncılara bağış atanlar.
Zula'nın kitlesi de çok kanser Cs'dekilerle bir bıçağa 10k veriyorsunuz diye dalga geçiyorlardı (o paraya bıçak alan duymadım hiç hep kasadan katlıyorlar)

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
18 den 20 ye katladın fakat onun KDV si var canım benim.
Peki her şeyi kabul edelim Cs'de skinlere para vermek zorundasın diyelim. Yine de Zula'yı oynayabilmek için para vermen gerekiyor sana bedavaya verdiği silahlar çok güçsüz rakiplerin +6'lı silahları tek atıyor. Cs'yi skinsiz de oynayabilirsin ama Zula'yı parasız asla.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
gelıp burda zulayı savunma? oyunun hem oynanışı berbat hep p2w cs yi beceremeyenler onu oynuyo silahlar falan sekmıyo malum
Birader bakın insanların zevki farklıdır. Ben Zula oynamıyorum fakat gördüğüm kadarıyla hepsinden daha iyi ve ben Zula oynamıyorum. Zula ve CS oynayacak kadar fakir de değilim.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Birader bakın insanların zevki farklıdır. Ben Zula oynamıyorum fakat gördüğüm kadarıyla hepsinden daha iyi ve ben Zula oynamıyorum. Zula ve CS oynayacak kadar fakir de değilim.
İnsanları oynadığı oyuna göre fakir diyerek yargılamak? Gerçekten komiksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom