OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hocam sen gizli platlardansın ilk defa görüyrum helal olsunAnneye söveyim de erkek gibi gözükiyim
hocam sen gizli platlardansın ilk defa görüyrum helal olsunAnneye söveyim de erkek gibi gözükiyim
Gizlisi mi kaldı onunhocam sen gizli platlardansın ilk defa görüyrum helal olsun
hocam muhtemelen ben körümdür de adamı ilk defa gördüm helal olsunGizlisi mi kaldı onun
Beni çok üzüyolar. O zaman hergün konu spamlıyımda tanınıyım hahahaGizlisi mi kaldı onun
dostum klaavye çok baaasıyoe ondaan böleeedostum iyi misin : D : D
Ben zamanında oyuna para yatırmadan +6 m4a1 ce ışıklı mışıklı yapmıştım efsanevi desenler destansı desenler fln ama şuan zula görünce kusasım geliyor.ZULA ÇÖP GİBİ BİR OYUN.
Parayı veren düdüğü çalar zulada,
Ulan eğlencesine gireyim diyorum arkadaşlarla adam basmış parayı silahı +6 yapmış ışıklı mışıklı onun silahı tek atıyor ben 2 3 kere vurunca öldürebiliyorum. Bariz adamlar para kasmak için yapmış bu oyunu.
Csgo tarzı maç içinden silahlar alabilsek herkes eşit olsa amenna o zaman güzel oyun olurdu.
görkemğğğğ seni bilmeyen bilmiyordur görkemğğBeni çok üzüyolar. O zaman hergün konu spamlıyımda tanınıyım hahaha
Anneye küfür etmeni forumdaki uzaklaştırma engelliyorsa yazık, çok yazık.Bir forumda hakaret edemezsin.
Ban olmasa annene kadar söverdim.
Ama ban yerim edemiyorum.
la düdük 5lira falan. bunun düdükleride pahalı.ZULA ÇÖP GİBİ BİR OYUN.
Parayı veren düdüğü çalar zulada,
Ulan eğlencesine gireyim diyorum arkadaşlarla adam basmış parayı silahı +6 yapmış ışıklı mışıklı onun silahı tek atıyor ben 2 3 kere vurunca öldürebiliyorum. Bariz adamlar para kasmak için yapmış bu oyunu.
Csgo tarzı maç içinden silahlar alabilsek herkes eşit olsa amenna o zaman güzel oyun olurdu.
knk istersen yapabiliriz 275 tl yatırdım ve pişmanımBu dünyada röportaj yapmak istediğim 2 tip insan var.
Zulaya para yatıranlar.
Yayıncılara bağış atanlar.