Mergen
80+ Bronze
Aynen..Yayıncıya bağış atmak nedir yaBu dünyada röportaj yapmak istediğim 2 tip insan var.
Zulaya para yatıranlar.
Yayıncılara bağış atanlar.
Aynen..Yayıncıya bağış atmak nedir yaBu dünyada röportaj yapmak istediğim 2 tip insan var.
Zulaya para yatıranlar.
kanka ben birinin subıyım kıza yürümek için sub ldum yani konuşuyoruz maç fln giriyoruz beni ayrı tut o kesimdenBu dünyada röportaj yapmak istediğim 2 tip insan var.
Zulaya para yatıranlar.
Anneye söveyim de erkek gibi gözükiyimBir forumda hakaret edemezsin.
Ban olmasa annene kadar söverdim.
Ama ban yerim edemiyorum.
Napacaksın ayağımı mı öpreceksin? İşin düşünce gel bakalım da 9 yaşında ben vs xx yaşındaki efecik ile dövüşek.
Anneye söveyim de erkek gibi gözükiyim
insanları oynadıkları oyuna göre yargılayamazsın isteyen istediği oyunu oynarBirader bakın insanların zevki farklıdır. Ben Zula oynamıyorum fakat gördüğüm kadarıyla hepsinden daha iyi ve ben Zula oynamıyorum. Zula ve CS oynayacak kadar fakir de değilim.
konuyu silinmeli kitlenmeli bence hocam artı özelden yazışıp sövmeye kadaer gider buŞimdi bu tartışmada benzer hakareti 2 tarafta kullanmış. Ne yapayım karar verin
Beğen kutucuğunda alkış seçeneğide olmalı. Şuan lazım oldu meselaCeza sayısı üçe çıktı. Bu tarz saçma tartışmaları nasıl kavgaya kadar getiriyorsunuz aklım almıyor.
dostum iyi misin : D : Dbene sssaabbotaajı iinndirrddiim oyyun ggüüzzeele beenzziyor aamaa maaçaa ggirmmiiyorr abii klaaavyye ççokk bbbassıııyor