Hocam Oyun Daha Yeni Steame Eklendi.Şuan İndiriyorum Oynayınca inceleme yaparım .Ama güzel gibi duruyorMekanikleri nasıl?
Tepme, hareket ederken tepme, yere sıkınca adam vurma gibi olaylar oyunda var mı? Silah sıkma hissiyatı nasıl? Oyun zula gibi büyür mü?
Bekliyorum.Hocam Oyun Daha Yeni Steame Eklendi.Şuan İndiriyorum Oynayınca inceleme yaparım .Ama güzel gibi duruyor
Ilerde cs go gibi (cs go kadar olamaz da) gibi olursa şimdiden başlarımBenim hoşuma gitti türk oyununa göre çok iyi vuruş hissiyatı biraz mobil oyun gibi geldi ama zamanla düzeltirler
Hocam bide çok bir şey beklememek lazım.Sonuçta cs değil ve piyasada yeniler.Tabi ne iş çıkarttıklarını oynayınca görücezBekliyorum.
yeni diyemeyiz önceden bu oyunun adı taktik forceydiHocam bide çok bir şey beklememek lazım.Sonuçta cs değil ve piyasada yeniler.Tabi ne iş çıkarttıklarını oynayınca görücez
Ama hani ilk bakış önemli ya. Nasıl başlarsan öyle gider derler ya. Ya da birine baktığınızda ilk izlenim çok önemlidir. Yeniler diye kötü bir şey yapmışlarsa bu bahane olamaz benceHocam bide çok bir şey beklememek lazım.Sonuçta cs değil ve piyasada yeniler.Tabi ne iş çıkarttıklarını oynayınca görücez
Arkadaşlarım oynuyordu bunu oynamak yerine başka oyunları oynarım diyobiliyorlardıBekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ilerde cs go gibi (cs go kadar olamaz da) gibi olursa şimdiden başlarım
Deneyiminizi daha detaylı aktarırsanız memnun olurumBen oynadım ama pek sevmedim açıkcası.
Hocam berbat derecesinde değil oyun.Hem açık betada.Geliştireceklerini umuyorumAma hani ilk bakış önemli ya. Nasıl başlarsan öyle gider derler ya. Ya da birine baktığınızda ilk izlenim çok önemlidir. Yeniler diye kötü bir şey yapmışlarsa bu bahane olamaz bence
Biliyorum. Ancak piyasaya yeni girdiler. Biraz zaman lazım tam sürüm çıktığında tam değerlendirme yaparız zatenyeni diyemeyiz önceden bu oyunun adı taktik forceydi
zuladan falan daha iyi grafikleri. Unreal engine farkını koymuş birazzuladan daha iyi p2w değil en azından