Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
11GB civarı.Teşekkürler, ne kadar alan kaplıyor?
11GB civarı.Teşekkürler, ne kadar alan kaplıyor?
Estağfurullah ne demek düşmez.Hocam Bazı Arkadaşlar Söylemişti Oyunu İndir Dene Beğenecek Misin Diye O Yüzden Yaptım.Yoksa Bana Düşmez
Reis sabahki donma ve kasma yok.Oyun Biraz daha iyileşmiş.Konuyu tekrar düzenledimAslında bakış açısıda önemli ben dedim sana bir CSGO değil diye. Counter Strike 22 yıldır bu sektörde bu yapımcılar ise çömez bence P2W olmayan bir oyun yapan Türk yapımcıya destek vermek gerekir.
Hocam Oyunu Tekrardan Oynadım.Biraz daha güzelleşti oyunOyun incelemesi yapmak mı?
Kral hareket.
Hocam Oyunu Tekrardan Oynadım.Biraz daha güzelleşti oyunVideolarını da izlediğim zaman vuruş hissi mekanikleri ve grafikleri kötü gelmişti haklısın.
Hocam ben de sabah öyle düşünüyordum. Ancak oyuna biraz fazla yüklendiğimi farkettim.Oyun daha açık betada.Hem Şimdi tekrar oynayınca oynanabilir geldiRekabetçi FPS oyununda olması gereken özellikler kötü. Bunun yerine 1.6 oynarım daha iyi.
Hocam Yani Objektif bakarsak evet doğru ama yapımcıların çaylak olduğunu ve oyunun geliştirilebileceğini düşününce fikrimi değiştirdim.Sonuçta destek vermek lazım.Sabah biraz gaddar davranmışımYarın bakayım ama verdiğin puanlamaların doğru olduğunu düşünüyorum.
Yani doğru. Biz destek vermezsek onların içindeki geliştirme duygusu olmaz. İş aslında bizde bitiyor.Hocam Yani Objektif bakarsak evet doğru ama yapımcıların çaylak olduğunu ve oyunun geliştirilebileceğini düşününce fikrimi değiştirdim.Sonuçta destek vermek lazım.Sabah biraz gaddar davranmışım
Hocam oyunun grafikleri güzel zaten.Sıkıntı spray ve mekaniklerde.Mekanikleri ve sprayi düzeltikleri zaman oyun mükemmel olurkeşke oyun içi görsel ekleseydin.