Pompake
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,646
Saçlarım biraz yumuşak ve dalgalı saçlarımı ortadan ikiye ayırıyorum, ona göre bir şampuan veya bakım yağı önerir misiniz?
Ben bunları buldum bunları kullanan varsa yorum yapar mı?
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Ben bunları buldum bunları kullanan varsa yorum yapar mı?
Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir 100 ml Saç Serumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Yağ Terapisi 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Elseve Amla Yağı Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi 200 ml Fiyatı - Trendyol
L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Amla Yağı Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi 200ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Pantene Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi 300 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
300 Ml 7/24 Belirgin Bukle Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
L
Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml ( Jojoba Yağı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol
7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol