Yok yok asla yapmam yanları alıp üstleri bırakmak da garip geliyor banaDostum bu saçın yanlarını alıp da üstünü bırakıp Şehinşah saçı yapma sakında ne yaparsan yap.
Ense ve yanları aynı oranda alıp aynı bu şekilde uzun bırakabilirsin. Bu yakışmış bence.
elleme pişman olursun gayet iyi saçların. biraz aldırabilirsin sana kalmış.Saçım çok uzadı rahatsız ediyor bir de sıcaklar gelmeye başladı hiç çekilmez uzun saç seviyorum ama düzgün duran bir şey istiyorum saçım arkalarda boynumu geçiyor önden çenemi geçiyor ama kıvırcıkAlıntıyı görüntüle
çok hoş bencede dokunmaBenim de dokunasım yoktu pek kalsın o zaman tavsiyeleriniz için teşekkürler
Benimde böyle iyi bakarsan bişi olmazSaçım çok uzadı rahatsız ediyor bir de sıcaklar gelmeye başladı hiç çekilmez uzun saç seviyorum ama düzgün duran bir şey istiyorum saçım arkalarda boynumu geçiyor önden çenemi geçiyor ama kıvırcıkAlıntıyı görüntüle
Hocam tam size göreSaçım çok uzadı rahatsız ediyor bir de sıcaklar gelmeye başladı hiç çekilmez uzun saç seviyorum ama düzgün duran bir şey istiyorum saçım arkalarda boynumu geçiyor önden çenemi geçiyor ama kıvırcıkAlıntıyı görüntüle