bim de veya 101 de satılan şampuanlar lanet bişi özellikle clearselamlar duş aldıktan sonra saçımı taradığımda saçım aşırı sertleşiyor ve bu durum beni rahatsız ediyor yumuşaması için kullanabileceğim bir ürün önerir misiniz?
kankam clear var şuan yeni geçtim head shoulders kullanıyodum bu da aynı yaniŞampuandan kaynaklıdır bende elidor var kahverengi renk çok iyi yumuşatıyor.
2, sıcaklarda her günKaç günde bir duş alıyorsun?
alakası var mı hocam (bende de oluyorda ne sıklıkla alınmalı?)Kaç günde bir duş alıyorsun?
hocam çok terlemiyorsanız bence haftada 3 veya 4alakası var mı hocam (bende de oluyorda ne sıklıkla alınmalı?)
benimde saçım sertti şampuanı h&sden clearmen e geçtim ve duş sıklığını 2 güne indirdim yumuşama oldu ama büyük ihtimal şampuan kaynaklıalakası var mı hocam (bende de oluyorda ne sıklıkla alınmalı?)
hocam ben de aynı sorundan şikayetciydim paraya kıydımnhaldır şaldır ve kaliteli bir saç kremi aldım kepek gitti saçlar yumuşadı ve parladı ama 2-3 hafta düzenli yıkaman lazımselamlar duş aldıktan sonra saçımı taradığımda saçım aşırı sertleşiyor ve bu durum beni rahatsız ediyor yumuşaması için kullanabileceğim bir ürün önerir misiniz?
O zaman bilmiyorum kankakankam clear var şuan yeni geçtim head shoulders kullanıyodum bu da aynı yani