Neler Yeni

saçım dükülüyo ne yapabilirim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dht testesteron turu bi hormon sac kokunde olunca sacım dokulmeai ile alakalı olabiliyor veya uzamasını yavaslatabiliyor

Spor yapıyor musun ağırlık kaldırma gibi ve Kreatin monohidrat kullanıyor musun?
Hayır hocam her gittiğimde soruyorlar zaten ama testesteron olabilir aylardır nofap takılıyorum cildiye doktorumda vücudun erkeklik hormonuna direnç gösteriyo dedi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,396
İsim
Hakan
Hayır hocam her gittiğimde soruyorlar zaten ama testesteron olabilir aylardır nofap takılıyorum cildiye doktorumda vücudun erkeklik hormonuna direnç gösteriyo dedi
Hocam testesteronla alakalı olan bölüme sor bi k kinaz kas yıkımı ile alakalı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam testesteronla alakalı olan bölüme sor bi k kinaz kas yıkımı ile alakalı
Reçeteli akne ilacı kullanmıştım yan etkileri biraz ağır gelmişti cildiye doktorum strese ve ilaca bağlı olarak saç dökülmesi ve protein yıkımı yaşıyorsun bağışıklığın çökmüş falan demişti doktorlardan alamadığım bilgiyi sizden aldım teşekkürler şimdide vücut yapsam testesteron artacak yapmasam kreatin kinaz tam bi paradox

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,396
İsim
Hakan
Reçeteli akne ilacı kullanmıştım yan etkileri biraz ağır gelmişti cildiye doktorum strese ve ilaca bağlı olarak saç dökülmesi ve protein yıkımı yaşıyorsun bağışıklığın çökmüş falan demişti doktorlardan alamadığım bilgiyi sizden aldım teşekkürler şimdide vücut yapsam testesteron artacak yapmasam kreatin kinaz tam bi paradox
Protein yıkımı falan
Hocam kortizollü müydü ilac

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fettah Özalp
yanlardan saçım seyrelmeye başladı durdurmanın bir yolu var mı baba tarafının hepsi kel önüne geçebilirmiyim
Sağlıklı denilen şampuanları kullan, uykuna sağlığına vb. dikkat et. 2. Si git doktora görün olayın altında ne yattığını kimse bilemez.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Protein yıkımı falan
Hocam kortizollü müydü ilac
Epey kalabalık bir reçete listem var değişen veya muadil ilaçlarla dolu kremlerin hepsini atıyorum ilaç olarak genelde zoratenin kullandığımı hatırlıyorum muadil olarak aknetrent yazılmış olabilir roaccutaneyi hiç kullanmadım bunlardan kimisi saç için kimisi hem sırt hem yüzümdeki sivilceler ve cilt üzerini temizlemek için mantara dair çok şey kullanmadım sadece ketoral ve kenazol gibi şampuanları saçımda köpürttükten sonra sırtımada sürüp bekletmiştim doktorum öyle söylemişti şu reçetelerde olmayan sadece sebirox şampuan var

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,396
İsim
Hakan
Epey kalabalık bir reçete listem var değişen veya muadil ilaçlarla dolu kremlerin hepsini atıyorum ilaç olarak sadece zoratenin kullandığımı hatırlıyorum sadece bir kez aknetrent yazılmış olabilir roaccutaneyi hiç kullanmadım
hocam bu ilaclardan anlamam ben ama kortizol varsa o proteini yıkabilir bide bu sacı zayıflatabilir
stresi azaltarak düşürülebiliyo kortzion doktorla bi görüşün ilaç verebilir ya da protein tüket aminoasit falan tüket diyebilir

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam bu ilaclardan anlamam ben ama kortizol varsa o proteini yıkabilir bide bu sacı zayıflatabilir
stresi azaltarak düşürülebiliyo kortzion doktorla bi görüşün ilaç verebilir ya da protein tüket aminoasit falan tüket diyebilir
Detaylı ölçüm istedim 2 aydır b12 ve magnezyum takviyesi alıyorum yurda geçincede protein shake tüketirim artık kyk şartları malum...

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,396
İsim
Hakan
Detaylı ölçüm istedim 2 aydır b12 ve magnezyum takviyesi alıyorum yurda geçincede protein shake tüketirim artık kyk şartları malum...
hocam zma desteğide testesteronu artırıyor bunu sağlık ocagına ya da doktorunuza bi sorun kullanayım mı diye

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam zma desteğide testesteronu artırıyor bunu sağlık ocagına ya da doktorunuza bi sorun kullanayım mı diye
Tamamdır hocam bi bakınıyım benim anladığım testesteron yaramıyo bu arada kortizol yüksekliğinin tüm belirtileri var dahiliyeden endokrinolojiye yönlendirilmem gerekiyormuş randevumu aldım teşekkürler

Kortizolun yüksek olduğu durumlarda hasta kilo alır, cildinde çatlaklar oluşur, kemik erimesi meydana gelir, ailesinde şeker hastalığı geçmişi olmadığı halde şekere bağlı iyileşmeyen yaralar ortaya çıkar, tansiyon yüksekliği ve cildin incelmesi gibi sorunlar korzitol yüksekliğinin belirtileri arasında olabilmektedir.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,396
İsim
Hakan
Tamamdır hocam bi bakınıyım benim anladığım testesteron yaramıyo bu arada kortizol yüksekliğinin tüm belirtileri var dahiliyeden endokrinolojiye yönlendirilmem gerekiyormuş randevumu aldım teşekkürler

Kortizolun yüksek olduğu durumlarda hasta kilo alır, cildinde çatlaklar oluşur, kemik erimesi meydana gelir, ailesinde şeker hastalığı geçmişi olmadığı halde şekere bağlı iyileşmeyen yaralar ortaya çıkar, tansiyon yüksekliği ve cildin incelmesi gibi sorunlar korzitol yüksekliğinin belirtileri arasında olabilmektedir.
hocam stres azalınca kortizol azalırda doktora gitmek onemli cünkü spor yapmadan kreatin kinazın artması iyi değil

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam stres azalınca kortizol azalırda doktora gitmek onemli cünkü spor yapmadan kreatin kinazın artması iyi değil
Stres elimde olmadan artıyor hocam overthinking vs ilaç alsam mental olarak rahatlatıp bu durumu düzeltebilirim oda tamamen psikolojik olacak ilaca kendimi bağımlı hissedicem tamamen kendi içimde halletmek istiyordum

Top Bottom