Neler Yeni

Saçımdaki sorundan nasıl kurtulabilirim

Teşekkürler adamlar yine paraya vurmak için 190 lira koymuş saçmalık resmen

Teşekkürler.
1.için zaten fazla şampuan kullanmıyorum,sıkıntı olmaz.
2.fazla vakit geçirmeyi bende fazla sevmiyorum ama iyice yıkıyarak çıkıyorum
3.Dışarı fazla çıkmadığımdan terlemiyorum ama yinede bunun için teşekkürler :)

Teşekkürler :) Bir şampuana bağlı kalamıyorum maalesef yani aldığım şampuanlarda yine sıkıntı oluyordu çıktığımda.Şu an bıttım sabunu kullanıyorum ama yine duştan filan çıktığımda saçı kuruladıktan birkaç dakika sonra tekrardan gözükmeye başlıyor :( . Bu şampuanlardan da denedim aldım da ama yine iyi bir sonuç vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur valla ama ne yapalım çaresizlik gibi bir şey :(
Doktor kepek ve kaşıntı için bana konazol diye bir şampuan önerdi diğer şampuanlar gibi değil kullanımı internetten araştırırsan bulursun kullanımını kepeği değil ama kaşıntıyı önledi baya

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Selamlar.Kafamda saçlarımın köklerinde filan şu değişik kepeğe benzer şeylerden var.Seboreik Dermatit olduğunu düşünüyorum filan.Ama bununla ilgilimi bilmiyorum ama yine kafamın bazı yerleri yara kabuğu gibi oluyor ve saç orada çıkmıyor.Kafamla oynuyorum alışkanlıkta oldu psikolojikmi neyse kaşıyorum filan ama rahatlıyorum kaşıdığım için aynadan bakarken sol kulak tarafında yine bir kanlı yara olmuştu bende ne yapıyım ne ediyim uğraştım onun ile ve sonuç olarak aynada baktığımda oradaki saçların gittiğini gördüm.Evde bunları kapatmanın bir yolu filan varmıdır? veya kendimi saçımla oynamayı nasıl engelleyebilirim
Hocam doktora gidin, forumda kimse size net bir çözüm vermez.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Selamlar.Kafamda saçlarımın köklerinde filan şu değişik kepeğe benzer şeylerden var.Seboreik Dermatit olduğunu düşünüyorum filan.Ama bununla ilgilimi bilmiyorum ama yine kafamın bazı yerleri yara kabuğu gibi oluyor ve saç orada çıkmıyor.Kafamla oynuyorum alışkanlıkta oldu psikolojikmi neyse kaşıyorum filan ama rahatlıyorum kaşıdığım için aynadan bakarken sol kulak tarafında yine bir kanlı yara olmuştu bende ne yapıyım ne ediyim uğraştım onun ile ve sonuç olarak aynada baktığımda oradaki saçların gittiğini gördüm.Evde bunları kapatmanın bir yolu filan varmıdır? veya kendimi saçımla oynamayı nasıl engelleyebilirim
Aynı sorun bendede var ancak bir çözümü yok diye biliyorum
sadece o kepek tarzı şeyleri kaşımayın veya kaldırmaya çalışmayın böyle yapınca çok artıyor + kafa deriniz hava alsın saçınızı aşırı uzun bıraktığınız zamanlar bu kepek benzeri şey daha çok artıyor ve aşırı kaşınma yapıyor bu yüzden saçını çok uzun tutmamaya özen gösterin
Saçınız yağlandığı zamanlarda duşa girin böylece kaşıntısı geçer.
Cildiyeciye giderseniz size 1-2 losyon yazacaktır onları kullanın onlar da kaşıntıyı alır

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Doktor kepek ve kaşıntı için bana konazol diye bir şampuan önerdi diğer şampuanlar gibi değil kullanımı internetten araştırırsan bulursun kullanımını kepeği değil ama kaşıntıyı önledi baya
Aynı sorun bendede var ancak bir çözümü yok diye biliyorum
sadece o kepek tarzı şeyleri kaşımayın veya kaldırmaya çalışmayın böyle yapınca çok artıyor + kafa deriniz hava alsın saçınızı aşırı uzun bıraktığınız zamanlar bu kepek benzeri şey daha çok artıyor ve aşırı kaşınma yapıyor bu yüzden saçını çok uzun tutmamaya özen gösterin
Saçınız yağlandığı zamanlarda duşa girin böylece kaşıntısı geçer.
Cildiyeciye giderseniz size 1-2 losyon yazacaktır onları kullanın onlar da kaşıntıyı alır
Teşekkürler :) o konazolu sanırım kullanmıştım ama maalesef bi çözüm yolu buldurmadı kısa süreli etkisi olmuştu anca yinede teşekkürler :)

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Aynısı bende vardı 4 sene önce amaliyat olunca doktorlar fark etti
Başımdan kan aldılar ve o gün bugürdür daha oluşmuyor
Doktora başvurmanızı tavsiye ederim

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Aynısı bende vardı 4 sene önce amaliyat olunca doktorlar fark etti
Başımdan kan aldılar ve o gün bugürdür daha oluşmuyor
Doktora başvurmanızı tavsiye ederim
Başından niye kan aldılar ameliyatından dolayı mı yoksa bu kepek benzeri şeylerden dolayı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Babam doğal zeytinyağı sürüyordu kafasına sende ne kadar işe yarar bilmem ama babamda işe yaradı baya.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Başından niye kan aldılar ameliyatından dolayı mı yoksa bu kepek benzeri şeylerden dolayı mı
Başımda dediğiniz gibi kepek benzeri bir şey vardı sürekli elim saçımdaydı psikoloji mi biraz bozmuştu evdekilere gösteriyorum saçında bir şey yok diyorlar dı
Ameliyat olunca doktorlar ameliyathane de saçımı sıfıra vurdu o zaman fark ettiler
Amaliyat bittip kendime iyice gelince başınızda birşeyler fark ettik incelemek amaçlı o yaraya benzeyen sürekli kepek gibi olan yaranın yanına iğneyi batırıp kan aldılar ondan sonra daha oluşmadı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
-Bebek şampuanı kullan benim de saçım problemli johnsons baby kullanıyorum öneririm
-Kafa derine tırnaklarınla müdahale etme ve mümkün olduğunca yumuşak ve az dokun
-Cildiye doktoruna gitmende fayda var
Kaç para o dediğin şampuan

Kaizen0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Efe Kapan
Aynı sorun bendede var ne yapacağımı bilmiyorum :(

Top Bottom