Neler Yeni

Saçımdan Eksilmeyen Kepek!

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Arkadaşlar zorunda olmasam böyle bir konu açmayı düşünmezdim ama saçımda bitmeyen bir kepek var,Her gün saçımı yıkıyorum artık bıktım ama gitmiyor bu lanet şey bugün yıkasam yarın gene çıkıyor saçlarımı kestirdim kısalttım yok geçmiyor hala çıkıyor.Geçen sene sınav vardı ailem stresden olduğunu demişti fakat sınavda bitti şuan stres yapacağım hiç bir şey yok fakat hala olmaya devam ediyor tecrübesi olan varsa yazabilirmi? Lütfen yardıma ihtiyacım var.

Smellnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ENES BERKE İNAL
Selam kanki muhtemelen o kepek değilde kafa derisi hastalığı tedavisi çok kolay bi cildiyeciye falan görünmen gerekiyo bir tane kafaya sürmelik ilaç veriyo 2 haftada geçiriyor aynısı bende var çok kötü saçım sürekli kepek. Bi hastaneye git derim.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ey bugün yıka
Kepek değil o. Egzama olabilir.

Bende de aynısı var o yaşadıgın aslında kafa derindeki soyulmadan kaynaklı. Tırnagını kafana goturup boyle sürt biraz kafa derine eline derinin geldiğini göreceksin. Belki egzaman bile olabilir bi dermatolojiste git.

PixDraw

80+ Bronze
Arkadaşlar zorunda olmasam böyle bir konu açmayı düşünmezdim ama saçımda bitmeyen bir kepek var,Her gün saçımı yıkıyorum artık bıktım ama gitmiyor bu lanet şey bugün yıkasam yarın gene çıkıyor saçlarımı kestirdim kısalttım yok geçmiyor hala çıkıyor.Geçen sene sınav vardı ailem stresden olduğunu demişti fakat sınavda bitti şuan stres yapacağım hiç bir şey yok fakat hala olmaya devam ediyor tecrübesi olan varsa yazabilirmi? Lütfen yardıma ihtiyacım var.
dermatoloji doktoruna gitmenizi öneririm kepek dışında deri hastalıkları olabilir.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan cildiyeciler virüsden dolayı bakmıyor diye biliyorum aile hekimine başvurduğumda uzaktan saçıma bakıp Ketoral vermişti fakat bir etki etmedi sonuç hala aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kepek değil o. Egzama olabilir.

Bende de aynısı var o yaşadıgın aslında kafa derindeki soyulmadan kaynaklı. Tırnagını kafana goturup boyle sürt biraz kafa derine eline derinin geldiğini göreceksin. Belki egzaman bile olabilir bi dermatolojiste git.
Hocam kafamda bölüm bölüm oluyor sol tarafında ve kafamın ön kısmında yoğunluk artıyor tırnağımla kazıdığım halde arasına doluyor.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şuan cildiyeciler virüsden dolayı bakmıyor diye biliyorum aile hekimine başvurduğumda uzaktan saçıma bakıp Ketoral vermişti fakat bir etki etmedi sonuç hala aynı.
Ketoral kepek için ama senin saçında kepek yok sorun bu işte :D senin kepek sandığın şeyler aslında kafa derin

Smellnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ENES BERKE İNAL
Sakın tırnak atma kanka daha beter edersin. Zaten duş alırkende kafanı masaj yaparak sampuanlaman lazım tırnaklama kanki

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ketoral kepek için ama senin saçında kepek yok sorun bu işte :D senin kepek sandığın şeyler aslında kafa derin
:) Hocam yanlış anlamış olabilir kafama en azından bakmasını bekliyordum fakat kapının önünden şşikayetiniz neydi dedi kepeğe benzer bir şey var dedik daha bakmadı elini sürmedi Ketoral yazıyorum dedi yolladı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakın tırnak atma kanka daha beter edersin. Zaten duş alırkende kafanı masaj yaparak sampuanlaman lazım tırnaklama kanki
Kanka şampuanlıyorum sonrada kazınması için tarakla üstünden geçiyorum :D

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
benimde öyle bir sorunum vardı kafamı jilete vurdum karantinada 3 kez ard arda jilete vurdum ve düzenli olarak banyo yapıp saçlarıma çok iyi baktım şuan allaha şükür herhangi bir sorun yok

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
:) Hocam yanlış anlamış olabilir kafama en azından bakmasını bekliyordum fakat kapının önünden şşikayetiniz neydi dedi kepeğe benzer bir şey var dedik daha bakmadı elini sürmedi Ketoral yazıyorum dedi yolladı :D
Maalesef öyle. Bende de aynısı var kafa derim soyuluyor sabah uyandıgımda yüzümde de soyulma oluyor biraz egzamamda var benım. Ciddi bir şey değil ama ilaç kullanınca eski haline dönüyor. Ben de ilk başlarda saçımı kestirim uzadıgı ıcın dıyordum ama :D kestirdikten sonra daha da cogalmaya baslamıstı. En yakın zamanda dermatologa git

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,820
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Çok yıkadığın için olabilir. Ayrıca yıkadıktan sonra iyice kurulamıyorsan ondan da olabilir.
Şampuandan da kaynaklanabilir. Bir sürü sebebi var kepeğin.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Maalesef öyle. Bende de aynısı var kafa derim soyuluyor sabah uyandıgımda yüzümde de soyulma oluyor biraz egzamamda var benım. Ciddi bir şey değil ama ilaç kullanınca eski haline dönüyor. Ben de ilk başlarda saçımı kestirim uzadıgı ıcın dıyordum ama :D kestirdikten sonra daha da cogalmaya baslamıstı. En yakın zamanda dermatologa git
en yakın zamanda gideceğim teşekkür ederim :D

bıraktım

80+ Bronze
düşündükce artar illet bir sorundur 4*5 yıldır arada geçerek beni çok sinirlendirdi hala tam çözüm bulamadım doğal sabunlar sampuanlar doktorun verdiği kortozollu sampuanlar kremler hepsini denedim geçmedi akrabamın biri yaşadağıgım yerde bir doktor önerdi onunkini o geçirmiş bende ona gisdicem çözüm olursa yazarım tekrar

Top Bottom