Saçımdan Eksilmeyen Kepek!

Çok yıkadığın için olabilir. Ayrıca yıkadıktan sonra iyice kurulamıyorsan ondan da olabilir.
Şampuandan da kaynaklanabilir. Bir sürü sebebi var kepeğin.
hocam kepek değilde egzema olduğu kanısına vardık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşündükce artar illet bir sorundur 4*5 yıldır arada geçerek beni çok sinirlendirdi hala tam çözüm bulamadım doğal sabunlar sampuanlar doktorun verdiği kortozollu sampuanlar kremler hepsini denedim geçmedi akrabamın biri yaşadağıgım yerde bir doktor önerdi onunkini o geçirmiş bende ona gisdicem çözüm olursa yazarım tekrar
çok teşekkür ederim gidince yazarsan çok iyi olur.

Arkadaşlar zorunda olmasam böyle bir konu açmayı düşünmezdim ama saçımda bitmeyen bir kepek var,Her gün saçımı yıkıyorum artık bıktım ama gitmiyor bu lanet şey bugün yıkasam yarın gene çıkıyor saçlarımı kestirdim kısalttım yok geçmiyor hala çıkıyor.Geçen sene sınav vardı ailem stresden olduğunu demişti fakat sınavda bitti şuan stres yapacağım hiç bir şey yok fakat hala olmaya devam ediyor tecrübesi olan varsa yazabilirmi? Lütfen yardıma ihtiyacım var.
egzama bende de var ne kadar çok şampuan o kadar çok egzama şampuandaki kimyasallar özellikle clear mentollü kafa derinin içinden geçer tabi bir de hassas bir cildin varsa benim gibi o zaman özel şampuan veya bitkisel şampuan kullanmak herbal essances gibi çok iyi gelir kafa derine veya eczeneye gidip ilaç alıp kafana sürüceksin ama gene ortaya çıkar

Kardeş bende de ağır kepek sorunu vardı uzun süre, saçlarımı sallayınca kepek yağmuru yağıyordu resmen. Daha sonra h&s 2v1 erkeklere özel turuncu kutu var onu kullanmaya başladım. Düzenli ve devamlı kullanmak gerekiyor başka şampuana geçmeden. 5.yıkamada falan hiç kepek kalmamıştı bende. Allah şifa versin

Kardeş bende de ağır kepek sorunu vardı uzun süre, saçlarımı sallayınca kepek yağmuru yağıyordu resmen. Daha sonra h&s 2v1 erkeklere özel turuncu kutu var onu kullanmaya başladım. Düzenli ve devamlı kullanmak gerekiyor başka şampuana geçmeden. 5.yıkamada falan hiç kepek kalmamıştı bende. Allah şifa versin
Çok sağol :)

Kafa derisini kepek gibi döküle döküle. Bir gün beynim açılmaz dimi o _ O

Hocam büyük ihtimal seboreik dermatittir bende de var maalesef.Şampuanlar filan fazla etki etmedi(normalolanlar).Eczanelerde satılan şampuanlar var ismini hatırlamıyorum ama onu deneyebilirsin.Cildiye doktoruna gitmekte iyi olabilir

H&S saç kabartan şampuanı cidden işe yaramışdı Clear kullanırken çok kepek olurken bu şampuana geçince ciddi şekilde azaldı

Konazol adlı bir şampuan var eczanelerden temin edebilirsin. Baya bir etkisi var kaşıntıyı geçiriyor ama bir süre sonra devam ediyor kepek sorunuda ortadan kalkıyor. Eğer alırsan içindeki kağıdı okuyup nasıl kullanman gerektiğini öğrenmelisin yanlış kullanımda etkisini kaybediyor.

Bende de var eczaneden ketoral al

Bende de var eczaneden ketoral al
Hocam konuyu tamamen okuduysanız ketoralın etkisi olmadığını söylemiştim :D

Konazol adlı bir şampuan var eczanelerden temin edebilirsin. Baya bir etkisi var kaşıntıyı geçiriyor ama bir süre sonra devam ediyor kepek sorunuda ortadan kalkıyor. Eğer alırsan içindeki kağıdı okuyup nasıl kullanman gerektiğini öğrenmelisin yanlış kullanımda etkisini kaybediyor.
H&S saç kabartan şampuanı cidden işe yaramışdı Clear kullanırken çok kepek olurken bu şampuana geçince ciddi şekilde azaldı
Hocam büyük ihtimal seboreik dermatittir bende de var maalesef.Şampuanlar filan fazla etki etmedi(normalolanlar).Eczanelerde satılan şampuanlar var ismini hatırlamıyorum ama onu deneyebilirsin.Cildiye doktoruna gitmekte iyi olabilir
Galiba cildiyeciye gideceğim arkadaşlar

Arkadaşlar zorunda olmasam böyle bir konu açmayı düşünmezdim ama saçımda bitmeyen bir kepek var,Her gün saçımı yıkıyorum artık bıktım ama gitmiyor bu lanet şey bugün yıkasam yarın gene çıkıyor saçlarımı kestirdim kısalttım yok geçmiyor hala çıkıyor.Geçen sene sınav vardı ailem stresden olduğunu demişti fakat sınavda bitti şuan stres yapacağım hiç bir şey yok fakat hala olmaya devam ediyor tecrübesi olan varsa yazabilirmi? Lütfen yardıma ihtiyacım var.
Ketoral şampuan kullanabilirsin. Konuyu tam okumadım :D

Egzaman varsa kızarıklık falanda oluyordur. Hafif bir durumsa doktorların yazdıgı ketoral kanazol falan gıbı şampuanları dene.
Onlardan sonuç alamazsan 100tl civarı satılan doktorun yazmadığı şampuan kesin çözüm. Çözüm bulamazsan yazdığımı al keyfine bak

Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 ml

Hocam konuyu tamamen okuduysanız ketoralın etkisi olmadığını söylemiştim :D

Galiba cildiyeciye gideceğim arkadaşlar
Hrmen mi yıkıyorsun yarım saat bekletip mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,004
Üyeler
188,510