Neler Yeni

Saçımı nasıl yapabilirim

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
mert doğan
Dostlar selamlar 2 sorum olucak
1. Benim saçım dalgaliydi sonra 2-3 kere kestirdim ve şuan sadece önleri dalgalı kıvırcık gibi üstler düz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim annem fln dalgalı saçlı
2. Kıvırcık olursa nasıl kıvırcık olmazsa nasıl saç stilleri yapabilirim alnım baya büyük o yüzden alnımi biraz kapaticak bı tarz istiyorum ve sağ tarafimda ben var saçımda onunda çok belli olmasını istemiyorum çok buyuk olmasada birde keko trasi gibi olmazsa sevinirim Ağustos ayındaki saçım fotoğrafda

Ekler

• IMG_20250413_180011.jpg
    IMG_20250413_180011.jpg
    179.8 KB · Hit: 83

Clayz

80+ Silver
hocam sacı 3 e mı vurdunuz ondan sonramı kıvırcık cıkmaya basladı bır arkadasım bıldıgın dumduz saclıydı herıf askere gıttı geldı sac uzadı kıvırcık oldu

dnzz

80+
1. Benim saçım dalgaliydi sonra 2-3 kere kestirdim ve şuan sadece önleri dalgalı kıvırcık gibi üstler düz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim annem fln dalgalı saçlı
2. Kıvırcık olursa nasıl kıvırcık olmazsa nasıl saç stilleri yapabilirim alnım baya büyük o yüzden alnımi biraz kapaticak bı tarz istiyorum ve sağ tarafimda ben var saçımda onunda çok belli olmasını istemiyorum çok buyuk olmasada birde keko trasi gibi olmazsa sevinirim Ağustos ayındaki saçım fotoğrafda
Ne demek istediğini anlamadım ama şu kanala bir bak belki istediğini bulursun
https://youtube.com/@furkansismanhairstyler?si=raSdG_KWvlrWdrvA

Veviel

80+
saçına fön çekiyorsan veya tarıyorsan ondan kaynaklı olabilir duştan çıktıktan sonra ıslak saçın nemini al isteğe bağlı deniz tuzu spreyi veya bukle belirginleştirici sur sonra bırak kendiliğinden kurusun o da olmuyorsa belki üstler kısa kalmıştır önlere göre

Son düzenleme:

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek istediğini anlamadım ama şu kanala bir bak belki istediğini bulursun
https://youtube.com/@furkansismanhairstyler?si=raSdG_KWvlrWdrvA
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

saçına fön çekiyorsan veya tarıyorsan ondan kaynaklı olabilir duştan çıktıktan sonra ıslak saçın nemini al isteğe bağlı deniz tuzu spreyi veya bukle belirginleştirici sur sonra bırak kendiliğinden kurusun o da olmuyorsa belki üstler kısa kalmıştır önlere göre
Teşekkürler akşam deniyecegim

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Rammus
Dağınık kullanabilirsin

Top Bottom