Neler Yeni

Saçkıranım varmış ne yapmam gerek

Zechion

80+ Silver
Peki hocam kötü olmamak için ne yapmam gerektiği hakkında bir bilginiz var mı ?
Bu benim için çok önemli bir konu. Hakkında bilgisi olan var mı ? Aynı durumu yaşayıp, aşan var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doktora gitmen gerekiyor.Kafana sarımsak eksen bile fayda etmeyecektir üstüne leş gibi kokarsın o yöntemlerle...
Zaten öyle yapacağım hocam. Doğal yollar falan iyi de böyle ciddi durumlarda tıbba başvurmak gerek.

Son düzenleme:

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
Bu benim için çok önemli bir konu. Hakkında bilgisi olan var mı ? Aynı durumu yaşayıp, aşan var mı ?

Zaten öyle yapacağım hocam. Doğal yollar falan iyi de böyle ciddi durumlarda tıbba başvurmak gerek.
Ben yanlış hatırlamıyorsam bi 10 sene önce olmuştum 25 kuruş kadar açılmıştı kafamın ortasında.Doktor sonrası 1-2 ilaçla birlikte uzun yılları aldı tekrar oturması şuan hala çok hafif bir boşluk duruyor diyebilirim

Zechion

80+ Silver
Ben yanlış hatırlamıyorsam bi 10 sene önce olmuştum 25 kuruş kadar açılmıştı kafamın ortasında.Doktor sonrası 1-2 ilaçla birlikte uzun yılları aldı tekrar oturması şuan hala çok hafif bir boşluk duruyor diyebilirim
Saçım genellikle uzun zaten. Çok belli olmuyor, hatta berbere gidene kadar fark bile edilmemişti.

Hocam doktora gittiğinizde kan tahlili almışlar mıydı ?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
Saçım genellikle uzun zaten. Çok belli olmuyor, hatta berbere gidene kadar fark bile edilmemişti.

Hocam doktora gittiğinizde kan tahlili almışlar mıydı ?
o kadar detaylı hatırlamıyorum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Saçkıran olduğu bir bakışta nasıl anlaşılıyor ?

yenerinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ufuk yener
Saçkıranın en büyük nedeni stres. Bundan 5-6 yıl önce bende de ilk zamanlar 25 kuruş büyüklüğünde başlayıp farklı yerlerde 1 tl boyutunda 2-3 tane yerde dökülme olmuştu.Bende ilk berbere gittiğimde fark etmiştim. Sonrasında cildiyeye gidip durumu doktora izah ettim.Yaklaşık 1 yıl verdiği ilaçları kullandım gram fayda görmedim. Sonrasında garip gelebilir gittiğim berber bizde eskiden kalma(koca karı) ilaç var dedi. İstersen uygulayalım dedi.1 yıl o ilaçları kullanıp fayda görmedikten sonra bir de bunu deneyeyim dedim. Allah o berberden razı olsun.İlacı 1 kere uyguladı ve max 3 hafta sonra dökülen yerden saçlarım kök vermeye başladı. Berberin bana dediği 2 çeşit oluyormuş saçkıran bir dişi bir erkek. Erkekse büyümez başka yerlere atmaz. Dişi ise yayıldıkça yayılır dedi. Kendi tavsiyem berberinle bir görüş tabi öncesinde tıptan yardım almak daha iyi.

Top Bottom