Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Saçlarım aşırı düz ve aşırı ince telli

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Dışarı çıktınız mı? Birde nasıl kullandınız?
Şuan dışarı çıkmadım ama çok güzel hacim verdi ve saçım hala bozulmadı biraz dağıtmaya çalıştım ama çok bir şey olmadı elimle hemen düzeldi. Kıvamı bildiğimiz pudra gibi saçıma biraz döktükten sonra elimle şekil verdim.

NightWish2434

80+ Silver
Ürün elime geçti gerçekten saça çok güzel hacim verdi ama rüzgarda sanki bozacak gibime geldi emin değilim dışarı daha çıkınca emin olurum.
Dışarda kıyamet yoksa aman aman etkilemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan dışarı çıkmadım ama çok güzel hacim verdi ve saçım hala bozulmadı biraz dağıtmaya çalıştım ama çok bir şey olmadı elimle hemen düzeldi. Kıvamı bildiğimiz pudra gibi saçıma biraz döktükten sonra elimle şekil verdim.
Fazla hacim vericem diye fazla pudra dökme bu arada çok sert olur şekil veremezsin tam kararında dök

NightWish2434

80+ Silver
yani normalde bu tür bi saça sahip kişinin saçı bir rüzgara gider. Baya rüzgar esse bil bir şey olmaz mı?
Bak şimdi pudrasız rüzgarda dağılan saça pudra dökünce o esen rüzgarın en az 5 katı rüzgar esmesi lazım ki bozsun. O da bir el atınca yine düzeliyor baya gidiyor.

Test edebildin mi

NightWish2434

80+ Silver
Cevap alamayinca ben
maxresdefault.jpg

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Bak şimdi pudrasız rüzgarda dağılan saça pudra dökünce o esen rüzgarın en az 5 katı rüzgar esmesi lazım ki bozsun. O da bir el atınca yine düzeliyor baya gidiyor.

Test edebildin mi
Bu gün test ettim ve rüzgar vardı ve saçıma pek bir şey olmadı gayet memnunum

Yoksa sizin önerdiğiniz pudra yüzünden felç olduda cevap mı veremiyor 👺 👺 Bütün suçlu sensin (n):mad::mad:
Son günlerde çok foruma bakmadım ondan cevap veremedim 🤣🤣

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Dışarda kıyamet yoksa aman aman etkilemiyor

Fazla hacim vericem diye fazla pudra dökme bu arada çok sert olur şekil veremezsin tam kararında dök
Bu gün pudrayla biraz fazla kaçırdım biraz kazık gibi oldu ama yinede güzel şekil aldı :)

benim gibi birinin daha hayatı güzelleşti çok mutlu oldum
Gerçekten çok teşekkür ederim saçlarım hiç şekil almıyordu üründen çok memnunum.

NightWish2434

80+ Silver
Bu gün pudrayla biraz fazla kaçırdım biraz kazık gibi oldu ama yinede güzel şekil aldı :)

Gerçekten çok teşekkür ederim saçlarım hiç şekil almıyordu üründen çok memnunum.
rica ederim dostum

Top Bottom