Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
Şuan güzel kalsın böyle bence
Sorma ya... Saçlarıma bukle yapıyorum bazen (kıvırcık gibi işte) o zaman maskeli herkes kız sanıyor gerçekte de. Kurtarmıyor yaniKonu dışı olacak ama knk omeglede abazaları yemlesene saçınla.
Sadece saçını göster. Kadın kıyafetide giyip 10 numara eğlence.
ilk fotoğrafta neden crespo var ?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu an eskisi gibi yine "çok uzun" olmaya yaklaşıyor saçlarım. Temmuz ayında gaza gelip yarıya kadar kısaltmıştım.
Yazdan birkaç fotoğrafımı da koyuyorum sizce hangisi daha iyi duruyor ? Kız arkadaşlarım kısa; erkek arkadaşlarım uzun diyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu son iki fotoğraftaki saç kesimim çok kötüydü arkalar kısa önler biraz daha uzun kalmıştı. (berber pişmanlıktır)
Kısaltayım diyorum yine ama bu düşünceme engel olan şey kafamın uzun; burnunun ise büyük olması. Yakışır mı tekrar kısaltsam sizce ?
Seni engelleyemem Aslında yanlış anlama ama bu tarz fikir alma konusu açman başlıca bir hataydı bana göre.komik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın kısaltmaya gidicem kankam. Randevu aldım.
Sağol dostum önerin için. Teşekkür ederimSeni engelleyemem Aslında yanlış anlama ama bu tarz fikir alma konusu açman başlıca bir hataydı bana göre.
Asıl sen kendine ne yakıştırıyorsan o yolda ilerlemelisin, uzun kısa fark etmiyor. Ben uzun saç sevdiğimden uzun iyi dedim, bir başkası da kısa sever kısa daha iyi der.
Başkalarının seni manipüle etmesine izin verme sadece. Sadece saç için değil, öyle aklıma geldi, genel öneride bulunayım dedim.