Neler Yeni

Saçlarımı uzattığım için saçlarım döküldü ne yapabilirim

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Normalde saçlarım hiç dökülmezdi fakat uzattığım için fazla döküldü. Dökülenlerin geri çıkması için neler yapabilirim? (Dökülen saçlar çıkmaz diyorlar ama ben uzattığım için döküldü, durduk yere dökülmedi)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Normalde saçlarım hiç dökülmezdi fakat uzattığım için fazla döküldü. Dökülenlerin geri çıkması için neler yapabilirim? (Dökülen saçlar çıkmaz diyorlar ama ben uzattığım için döküldü, durduk yere dökülmedi)
Şu virüs muhabetti çıktığından beri hiç ellemedim saçları, uzattım. Bende de saç dökülmesi artmaya başladı. Şu saç dökülme önleyici şampuanlardan kullandım, azaldı bayağı.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
aga daha önce hiç o kadar uzatmadıysan saçın başta güçsüzleşir ama zamanla alışır kafan merak etme eğer kestirmek istemiyorum diyorsan bekle zamanla azalıyor dökülme

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kestirin bence ve saçı güçlendiren şampuanlar kullanın.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şu virüs muhabetti çıktığından beri hiç ellemedim saçları, uzattım. Bende de saç dökülmesi artmaya başladı. Şu saç dökülme önleyici şampuanlardan kullandım, azaldı bayağı.
MArka verebilir misin? Banada lazım.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga daha önce hiç o kadar uzatmadıysan saçın başta güçsüzleşir ama zamanla alışır kafan merak etme eğer kestirmek istemiyorum diyorsan bekle zamanla azalıyor dökülme
2.5 seneden beri uzattım ve hep dökülüyordu. Her türlü yapı kremi kullandım fayda etmedi. Bu dökülenler geri çıkmaz mı şimdi

Engorgio

80+
Herkesin saçı dökülür sadece uzun saçlı insanlarınki daha belli olur .

Burakcmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak cimic
Şampuan önermem çok katkı maddesi var az kimyasal olan şampuanlardan al vebakım yap

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
2.5 seneden beri uzattım ve hep dökülüyordu. Her türlü yapı kremi kullandım fayda etmedi. Bu dökülenler geri çıkmaz mı şimdi
aga dökülen nasıl çikcak benim kafada saç kalmadı daha 18 yaşındayım kelim .d

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
çıkar kopanın yerine yenisi gelir tabii ki eğer genetikte sorun yoksa tabi orasını ben bilemem

İSS YNC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail YONCA
arada 3 4 gün duşa girme saçı bırak yağlansın ya da gir saçı yıkama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom