Neler Yeni

Saçlarımı uzattığım için saçlarım döküldü ne yapabilirim

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Bende saçlarımı uzatmaya başladım pandemiden dolayı bende de çok dökülüyor ama dökülenlerin ucunda beyaz şeyler yoksa o kırılanlardır. Böyle ufak ufaksa sorun yok bence.
+1

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Efe
clear men cool sport menthol kullanmayı denediniz mi , saçı güçlendiriyor. Çok uzun bir süre saç stilini de koruyor.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
2.5 seneden beri uzattım ve hep dökülüyordu. Her türlü yapı kremi kullandım fayda etmedi. Bu dökülenler geri çıkmaz mı şimdi
Dökülen saç tellerinin geri çıkmadığı bilgisini sana kim verdiyse fazla iletişim kurmamaya özen göster bence. 3 yıldır saçlarım uzun ilk zamanlar dökülme fazla olabilir. Çünkü saç tellerin artık daha uzun olduğu için daha fazla besine ve bakıma ihtiyaç duyuyor. Gerekli beslenmeyi yapamadığın zamanlarda da saçların dökülüyor.Kullandığın şampuan çok önemli. Clear, head gibi şampuanlar kullanmamaya özen göster. Bitkisel( Konazol,Ketoral vb.) şampuanlara yönelebilirsin. Keratin şampuanları da kullanabilirsin. Yoğun kepek ve saç dökülmesinden dolayı Konazol kullanmaya başladım bende. Kepek hiç kalmadı saç dökülme oranım da %60 %70 oranla azaldı.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Hatırladım şimdi, Bioblas Sarımsaklı.
Sarımsaklı olduğuna bakmayın baya iyi kokuyor. :)
5 yıldır falan onu kullanıyorum bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıldır saçımı uzatıyorum bende 1. Senede çok dökülüyordu şuan az dökülüyor ama saçım yamuldu neden oldu bende bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kanka bende uzatmıştım artık baya arkadan toplanıyordu saçlarımı kestim ben (3 e yakın kestim kısa kes yani) sonra da katı zeytinyağlı sabun kullan. Bende şuan zeytinyağlı sabun kullanıyorum şuan iyi durumdayım.

5 yıldır falan onu kullanıyorum bende.

2 yıldır saçımı uzatıyorum bende 1. Senede çok dökülüyordu şuan az dökülüyor ama saçım yamuldu neden oldu bende bilmiyorum.
Buda olmuştu arka kısımların yönü yamuldu uyurken oluyor bu.

Top Bottom