Neler Yeni

Öneri Sade laptop önerisi?

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
birkaç sorum olacak, 3050ti hangi karta rakip olarak çıktı? ne kadar performans alırım, beni ne kadar götürür, yeni çıkan oyunları akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Radeon RX 5500M ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
Evet çıktı, bundaki 60+15w versiyonu hatta. Aynı fiyata rog strix modeli var, o 80+15w.

Almama gerek dahi yok, her 4 bilgisayarından biri arızalı bu serinin. Kalite açısından da pek bir şey beklememek lazım. Dünyadaki en ucuz 3060 laptop kendisi:)
2 seriside kaliteli bu serinin v20.3 ve v20.3.2 ve eve en ucuz +en kaliteli leptop şuan o leptoptan yazıyorum almayan zaten bi bilgisi olmyan kişidir yani kulaktan dolma şeyler yazar konuşur

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
birkaç sorum olacak, 3050ti hangi karta rakip olarak çıktı? ne kadar performans alırım, beni ne kadar götürür, yeni çıkan oyunları akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
3050 ti'ın net bir rakibi yok şimdilik, çıkış amacı rtx ve dlss teknolojilerini daha alınabilir kılmak(kime göre neye göre tabi:)) performans konusu tdp değerlerine göre değişmekte, zephyrustaki 60+15w versiyonu 1660ti dengi, rog ise 80+15w ile 2060 maxq rakibi. Yer yer 2060ın 80w ve 90w versiyonlarına yetişmekte. Benim tahminimce ömrü 4-5 sene olacaktır, tabi büyük bir dezavantajı var. 4gb vram. Eğer vram gereksinimi olan oyunlar oynayacak iseniz 2060 kartlı modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Örneğin şu model işlemci hariç bundan her durumda güçlüdür:

2 seriside kaliteli bu serinin v20.3 ve v20.3.2 ve eve en ucuz +en kaliteli leptop şuan o leptoptan yazıyorum almayan zaten bi bilgisi olmyan kişidir yani kulaktan dolma şeyler yazar konuşur
Tüm dünyada zayıf malzeme kalitesi ile biliniyor bu kasa, neresi kaliteli? En ucuz olduğu doğrudur, ancak kaliteli olduğuna güler geçerim. Siz neden ucuz sanıyorsunuz bu modeli? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre
3050 ti'ın net bir rakibi yok şimdilik, çıkış amacı rtx ve dlss teknolojilerini daha alınabilir kılmak(kime göre neye göre tabi:)) performans konusu tdp değerlerine göre değişmekte, zephyrustaki 60+15w versiyonu 1660ti dengi, rog ise 80+15w ile 2060 maxq rakibi. Yer yer 2060ın 80w ve 90w versiyonlarına yetişmekte. Benim tahminimce ömrü 4-5 sene olacaktır, tabi büyük bir dezavantajı var. 4gb vram. Eğer vram gereksinimi olan oyunlar oynayacak iseniz 2060 kartlı modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Örneğin şu model işlemci hariç bundan her durumda güçlüdür:

Tüm dünyada zayıf malzeme kalitesi ile biliniyor bu kasa, neresi kaliteli? En ucuz olduğu doğrudur, ancak kaliteli olduğuna güler geçerim. Siz neden ucuz sanıyorsunuz bu modeli? :D
anca gül geç zaten :)

Tüm dünyada zayıf malzeme kalitesi ile biliniyor bu kasa, neresi kaliteli? En ucuz olduğu doğrudur, ancak kaliteli olduğuna güler geçerim. Siz neden ucuz sanıyorsunuz bu modeli
hem ucuz hemde en kalitelisi bilmedne konuşmayın

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
anca gül geç zaten :)

hem ucuz hemde en kalitelisi bilmedne konuşmayın
Bilmesem tavsiye vermem, neredeyse her modeli araştırmışımdır. Dünyayamı inanayım yoksa sana mı:)

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
aynen bende bende olmasa tavsiye etmem ve tanıdıklarımda olmasa tandıklarımın ve bende elimde olanamı yoksa senin bilgisizliğinemi inanayım :)
Test etmesini bilen, güvenilir ve büyük kaynakların dedikleri bilgisizlik ise ben daha bir şey demiyorum...
"bir delil ile 40 alimi yendim, 40 delil ile bir cahili yenemedim"

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ha işte o özü çok iyi dedin bak aferin :) :)
Geldiğinden beri trollüyorsun. Monsterin malzeme kalitesi gayet düşük. Taşınabilirliği kötü ağır cihaz. Ayrıca sorun yaşayan sayısı asusun rıg serisine göre 10 kat fazladır.

Hiçbir şeyi kayıtsız şartsız savunma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom