Hocam sporla ugrasıyomusunuz yoksa öyle sine mi yiyosunuz ben meyveli seker var diye bi düsündüm zayıflayım derken kilo almıyımNesfit alın hocam öyle sorunum olmamasına rağmen tadından dolayı yiyom meyvelisini. Sade nesfit güzel olur
Öylesine niyese hoşuma gidiyoHocam sporla ugrasıyomusunuz yoksa öyle sine mi yiyosunuz ben meyveli seker var diye bi düsündüm zayıflayım derken kilo almıyım![]()
Ben Genelde Sade Yulafa Tarcın ekiilyorum sonrasında değisiyor ama Tarcın Muz ikilisi güzel oluyor diye biliyorum.Hocam sporla ugrasıyomusunuz yoksa öyle sine mi yiyosunuz ben meyveli seker var diye bi düsündüm zayıflayım derken kilo almıyım![]()
Şekerli olduğu için kilo vermen konusunda etkili olmaz sade yulafı ye kesinlikle. ilk başta öğüre öğüre yersin onra alışırsın bende öyle olduArkadaslar bakkaldan hazır meyveli yulaf aldım yedim tadı güzel ama kilo vermem için sade yulaf yemem gerekiyomus dogrumu sade yulaf aldım tadı cok kötü nasi yicem bilmiyom
Yerken sıkıntı olmadı yutarken zorlanıyom bide her sabah yemeyi düsünüyom kahvalti yerine bana faydası olurmuŞekerli olduğu için kilo vermen konusunda etkili olmaz sade yulafı ye kesinlikle. ilk başta öğüre öğüre yersin onra alışırsın bende öyle oldu