Neler Yeni

Sade yulaf vs meyveli yulaf

koray1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
koray1234
Arkadaslar bakkaldan hazır meyveli yulaf aldım yedim tadı güzel ama kilo vermem için sade yulaf yemem gerekiyomus dogrumu sade yulaf aldım tadı cok kötü nasi yicem bilmiyom

José Mourinho

80+ Silver
Nesfit alın hocam öyle sorunum olmamasına rağmen tadından dolayı yiyom meyvelisini. Sade nesfit güzel olur

koray1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
koray1234
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nesfit alın hocam öyle sorunum olmamasına rağmen tadından dolayı yiyom meyvelisini. Sade nesfit güzel olur
Hocam sporla ugrasıyomusunuz yoksa öyle sine mi yiyosunuz ben meyveli seker var diye bi düsündüm zayıflayım derken kilo almıyım 😄

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Hocam sporla ugrasıyomusunuz yoksa öyle sine mi yiyosunuz ben meyveli seker var diye bi düsündüm zayıflayım derken kilo almıyım 😄
Ben Genelde Sade Yulafa Tarcın ekiilyorum sonrasında değisiyor ama Tarcın Muz ikilisi güzel oluyor diye biliyorum.
Tarcın ve Kilo verecekseniz az oranda bal da olabilir.

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaslar bakkaldan hazır meyveli yulaf aldım yedim tadı güzel ama kilo vermem için sade yulaf yemem gerekiyomus dogrumu sade yulaf aldım tadı cok kötü nasi yicem bilmiyom
Şekerli olduğu için kilo vermen konusunda etkili olmaz sade yulafı ye kesinlikle. ilk başta öğüre öğüre yersin onra alışırsın bende öyle oldu

koray1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
koray1234
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şekerli olduğu için kilo vermen konusunda etkili olmaz sade yulafı ye kesinlikle. ilk başta öğüre öğüre yersin onra alışırsın bende öyle oldu
Yerken sıkıntı olmadı yutarken zorlanıyom bide her sabah yemeyi düsünüyom kahvalti yerine bana faydası olurmu

Top Bottom