Berkarda
80+ Silver
o zaman olur alışsın evlenince her şeyi karı yapmasın14'üne giricek hocam kasımda bence bi şey olmaz
o zaman olur alışsın evlenince her şeyi karı yapmasın14'üne giricek hocam kasımda bence bi şey olmaz
Kardeşim kız hocamo zaman olur alışsın evlenince her şeyi karı yapmasın
ş*refsiz kızı köle gibi kullanıyorsun git kendin yapKardeşim kız hocam
Üşeniyomda kahve makinasıyla yapıyodur herhaldeş*refsiz kızı köle gibi kullanıyorsun git kendin yap
üşenmeni severim kahve makinesi olsa bile sana küfürler hakaretler ettiğine yemin ederim ama kanıtlayamamÜşeniyomda kahve makinasıyla yapıyodur herhalde
Kendi soruyo kankacım yapmadan önce bana "abi sana da yapıyım mı?" diye.üşenmeni severim kahve makinesi olsa bile sana küfürler hakaretler ettiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
ya kıza kötü davranıyorsun yada çok iyi davranıyorsun kötü davranıyorsan kurallar var yoksa söylerdimKendi soruyo kankacım yapmadan önce bana "abi sana da yapıyım mı?" diye.
Yukarda sövdün ya zatenya kıza kötü davranıyorsun yada çok iyi davranıyorsun kötü davranıyorsan kurallar var yoksa söylerdim
ama yaptıysan bir şey hakettin ve sakın raporlama son hakkımYukarda sövdün ya zaten
Bir daha birisinin kardeşiyle ilişkisini bilmeden boş boş sövmezsin umarım.ş*refsiz kızı köle gibi kullanıyorsun git kendin yap
bende de var kardeş denilen şeyden ama beni hiç dinlemiyor demek ki kardeşler abilerini seviyormuş benimkisi beni kandırıp hep anneme söylüyor ben hepsi aynıdır zanediyorumBir daha birisinin kardeşiyle ilişkisini bilmeden boş boş sövmezsin umarım.
Benimki sadece maks tehdit ediyor.bende de var kardeş denilen şeyden ama beni hiç dinlemiyor demek ki kardeşler abilerini seviyormuş benimkisi beni kandırıp hep anneme söylüyor ben hepsi aynıdır zanediyorum