bahtsızkarakter
80+ Silver
- Katılım
- 7 Haziran 2024
- Mesajlar
- 4,118
- Reaksiyon skoru
- 1,635
Party oyunuymuş güzel olursa sarar
İleriki zamanlardaki oyun satışını olumsuz etkiler eğer bu oyundan kazanç beklentileri yüksekse. Bu millet 3 saniyeliğine bile olsa bedava verilmiş herhangi bir şeye 10 tl bile vermez. Ama oyuncu çekmek açısından elbette güzel bir taktikBence çok iyi bir reklam kampanyası. Benim de karşıma reklam olarak çıktı. Hiç duyulmamış bir oyuna reklam harcaması yapacağıma 12 saat bedava yaparım bu reklam olur.
hocam her şeyin bi alıcısı var. 2D parkur tarzı olsa bile. Her türlü oynanıyor oyunlar da bütçe de olmayınca ufak tefek oyun yapılması normal. Biz de isteriz türklerin yaptığı o tarz oyunları da çıkmıyor.Bu tür oyunları yapmasanızda olur diye yorumladım kimse oturup saatlerce oynamaz bu oyunları oynamıyorda zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunlar oyun bile değil ama haksızmıyım ?
Çok yanlış düşünüyorsunuzBu tür oyunları yapmasanızda olur diye yorumladım kimse oturup saatlerce oynamaz bu oyunları oynamıyorda zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunlar oyun bile değil ama haksızmıyım ?
Fiyatı mantıklı seviyelerde tutarlarsa alır insanlar neden almasın. Ya da oyun grubunun diğer üyeleri oynamak ister oyun olmayana baskı yapar aldırır, ya da son çare çok istiyorlarsa ortak alıp arkadaşlarına hediye ederler co op içinİleriki zamanlardaki oyun satışını olumsuz etkiler eğer bu oyundan kazanç beklentileri yüksekse. Bu millet 3 saniyeliğine bile olsa bedava verilmiş herhangi bir şeye 10 tl bile vermez. Ama oyuncu çekmek açısından elbette güzel bir taktik
Hocam doğruda 10 tane adama bu oyunu göstersek 8 tanesi oynamaz diğer oyunlar dururken bu böyledir yani.hocam her şeyin bi alıcısı var. 2D parkur tarzı olsa bile. Her türlü oynanıyor oyunlar da bütçe de olmayınca ufak tefek oyun yapılması normal. Biz de isteriz türklerin yaptığı o tarz oyunları da çıkmıyor.
Ben de aynı fikirdeyim türkiye pazarında daha kolay kolay satış yapamazlarİleriki zamanlardaki oyun satışını olumsuz etkiler eğer bu oyundan kazanç beklentileri yüksekse. Bu millet 3 saniyeliğine bile olsa bedava verilmiş herhangi bir şeye 10 tl bile vermez. Ama oyuncu çekmek açısından elbette güzel bir taktik
O sırada o oyun grubundaki 87 tane hesabına oyunu almış olan çocukFiyatı mantıklı seviyelerde tutarlarsa alır insanlar neden almasın. Ya da oyun grubunun diğer üyeleri oynamak ister oyun olmayana baskı yapar aldırır, ya da son çare çok istiyorlarsa ortak alıp arkadaşlarına hediye ederler co op içinYeter ki oyun kendini oynatsın.
Bu oyun özelinde biraz öyle ama yapımcıların ilk oyunuysa çok mantıklı bir strateji. Sonraki oyunlarını olumlu etkiler ve kitle çekmiş olur bedavadanBen de aynı fikirdeyim türkiye pazarında daha kolay kolay satış yapamazlar
gayette oyun bir kaç kişiyle gayet zevk verebilir zevklere göre değişir ayrıca bedava iken almamak ve diğer oyunlarla karşılaştırmak saçma olurBu tür oyunları yapmasanızda olur diye yorumladım kimse oturup saatlerce oynamaz bu oyunları oynamıyorda zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunlar oyun bile değil ama haksızmıyım ?
soracağınız kişilerin zevkine göre değişir bazı insanlarda sizin söylediğiniz oyunları sevmiyor olabilir.Hocam doğruda 10 tane adama bu oyunu göstersek 8 tanesi oynamaz diğer oyunlar dururken bu böyledir yani.
Bu çıksa ne çıkmasa ne damga vurmalı yaptığımız oyun.
böyle bir oyunu yapmak için ne kadar bütçe lazım ve tüm gerekli şeyler neler oyun motorundan gerekli insan sayısı ve donanıma kadar cevaplar isen çok sevinirim teşekkürler.Türk yapımı, Overcooked oyununa benzer oynanışıyla dikkat çeken Party Club yaklaşık 2 saat sonra 18:00 da bugün 17.03.2025 günü çıkışa özel 24 saat boyunca bedava olucak
Party Club