jetthahhaha
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 34
- İsim
- Furkan Uçar
- Bütçe
- 12000
öncelikle selamlar arkadaslar bu gün bilgisayarımı sattım üstü para ekleyip yenisini alıcam malum bu stok sorunu olmasaydı aklımdaki sistem çok güçlü olmayan bir ekran kartı ve güçlü bir ryzen işlemcisi almaktı sadece csgo oynuyorum ve monitörüm 280hz o yüzden ilk önceliğim işlemci zaten oyunu 4:3 çözünürlüklerde oynuyorum alcagım ekran kartının tek önemi nvidia da olan düşük gecikme muhabbeti yeni nvidia kartları bu konuda çok iddalı düşük gecikme de csgo için önemli bi şey yeni kasa için bütçem maks 12 13k civarı elimden gelse hazır toplarım ekran kartı dediğim gibi düşük seviye alıp 5800x vs alabilirim ama öyle bi şansım yok hazır sistem almak çok daha mantıklı şuanki piyasada sadece csgo ara sıra valorant oynayan 280hz monitörü olan birine nasıl bir sistem önerisi yapabilirsiniz bekliyorum sadece itopya ve incehesaptaki hazır sistemlere baktım bildiğiniz baska site varsa önerebilirsiniz sizce indirim takip etsem bi şeyler yakalayabilir miyim uzun süredir hiç bakmıyorum bilgisayarların fiyatları nedir ne değildir şimdiden söyleyeyim işlemci olarak intel işlemciler hakkında bi bilgim yok ancak alcagım en kötü işlemcinin r5 5600x gücünde olması gerekiyor intel önericekler için söyledim şimdiden teşekkürler