Teşekkürler.tabii ki 3700x
Dostum ''Yayıncıların sistemle alakası yok'' ne demek? Bu bir cevap degil adamlarda oyun oynuyor ama neredeyse hepsi İNTEL almış bende neden diyorum yani herkes AMD öneriyor ama çogu oyuncuda İNTEL var neden?Onları boşver. AMD her türlü daha çok F/P AMD alamalısın bu devirde. Yayıncıların sistemle alakası yok.
Arkadaşım önermenize gerek yok dedim artık öneri yapmanıza gerek yok anladım ben.intel de güzel ama birazcık pahalıya kaçıyor bence intel o yüzden fiyat performan olarak 3700x
Uzun süre oyun oynadıkları için olabilir, çünkü i7 9700K 3700x den daha serin çalışıyor.Dostum ''Yayıncıların sistemle alakası yok'' ne demek? Bu bir cevap degil adamlarda oyun oynuyor ama neredeyse hepsi İNTEL almış bende neden diyorum yani herkes AMD öneriyor ama çogu oyuncuda İNTEL var neden?
Dostum düzgün cevap verirsen sevinirim ''İntelin F/P Olduğunu bilmiyorlar belliki'' yani ne alakası var adamlar orada uzun zamandır yayın yapıyorlar belki 5 yıldır belkide 10 biz biliyorsak onlarında bilmesi lazım demi? Yani arkadaşın verdigi cevap ''Uzun süre oyun oynadıkları için olabilir, çünkü i7 9700K 3700x den daha serin çalışıyor'' gibi cevaplar verirsen sevinirim.İntelin F/P Olduğunu bilmiyorlar belliki. Her neyse. AMD almalısın yukarda testini attım.
tek fark bu benceUzun süre oyun oynadıkları için olabilir, çünkü i7 9700K 3700x den daha serin çalışıyor.
Konuda kaç kişi 10900X önerdi sence???? X serisi işlemcilerin amacını öğren de gel bence.AMD
İstersen;
Post automatically merged:
AMD
İstersen;
sebebini attım.Dostum düzgün cevap verirsen sevinirim ''İntelin F/P Olduğunu bilmiyorlar belliki'' yani ne alakası var adamlar orada uzun zamandır yayın yapıyorlar belki 5 yıldır belkide 10 biz biliyorsak onlarında bilmesi lazım demi? Yani arkadaşın verdigi cevap ''Uzun süre oyun oynadıkları için olabilir, çünkü i7 9700K 3700x den daha serin çalışıyor'' gibi cevaplar verirsen sevinirim.