İşin laptopla mıGamegaraj 5080li sistem ya da 5070 ti laptop bakıyorum. Sizde değer mi?
İşten eve gelip 2-3 saat oyun oynicam.
Sadece FPS oyunları oynuyorsanız eğer bu sistem bile yeterli olur sizin için:Gamegaraj 5080li sistem ya da 5070 ti laptop bakıyorum. Sizde değer mi?
sürekli evde duracaksa tabi alınmaz masaüstü daha iyi olurGamegaraj 5080li sistem ya da 5070 ti laptop bakıyorum. Sizde değer mi?
FPS oynamam. Sadece hikaye oyunları. Hogwart Legacy oynuyorum mesela şuan. Bu bitince God of war.Sadece FPS oyunları oynuyorsanız eğer bu sistem bile yeterli olur sizin için:
INTEL I3 13100F - RX 7600 - H610M - 480GB M.2 SSD - 16 GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 13100F - RX 7600 - H610M - 480GB M.2 SSD - 16 GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
"Benim düşüncem" sistemYok iş pc var ayrı. Bu sadece oyun odaklı olacak.
o zaman laptop iyi bir tercih tabii kiMasaüstü olmuyor maalesef sürekli seyahat halinde olacağım
küçük m-atx kasa topla hocam sıkıntı değilseMasaüstü olmuyor maalesef sürekli seyahat halinde olacağım
bence verilmez 50k'ya sistem kurup kalan bütçe ile iş odaklı laptop alınabilir.Gamegaraj 5080li sistem ya da 5070 ti laptop bakıyorum. Sizde değer mi?