Neler Yeni

Sadece steam oyunlarında bi anda kendini yeniden başlatıyor

HEGEcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan ege özdiili
Bilgisayarım garip bir şekilde sadece steam oyunlarında bi anda kendini yeniden başlatıyor ve her şeyi denedim win10 kullanıyordum 11 e geçiş yaptım olmadı ssd sıkıntılıydı yeni süper bir ssd aldım yine düzelmedi deneyebileceğim başka bir şey kalmadı süper ayarlarda lol valorant epic gamesten rastgele bir oyun oynayabiliyorum ya da microsofttan minecraftı rahatlıkla oynayabiliyoken steamdan en basit oyunu açtığımda bile örneğin ets bi anda daha menü ekranındayken bilgisayar kitleniyor ve hiçbirşey yapamıyorum yaklaşık 5 10 sn sonrada bilgisayar kendini yeniden başlatıyor önceden rahatlıkla oynayabiliyordum ama şuanda hiçbirşey yapamıyorum malesef
bilgisayar özelliklerim:

ekran kartı:1660ti
işlemci:r5 5500
anakart:b450m dragon
ram: corsair 2x8gb
fanlar sorunsuz
550w lık power

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    307.2 KB · Hit: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    85.8 KB · Hit: 12

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
berat
Disk veya ram tabanlı bir sorun yaşıyorsunuz. XMP açıksa kapatıp deneyin, kapalıysa açıp deneyin. BIOS'ta disklerinizin ayarıyla ilgili bir sorun da olabilir.

HEGEcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan ege özdiili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk veya ram tabanlı bir sorun yaşıyorsunuz. XMP açıksa kapatıp deneyin, kapalıysa açıp deneyin. BIOS'ta disklerinizin ayarıyla ilgili bir sorun da olabilir.
şöyle bir şey denedim ramlerimi çıkartıp tek tek denedim belki birinde sorun vardır diye fakat iki şekilde de aynı problemi yaşadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz herşeyi denedim fakat halen daha aynı ekranda takılıyor ve ardından kendini yeniden başlatıyor görseli paylaştım burada tıkanıp kaldı ve ardından yeniden başladı

Ekler

• 3.jpg
    3.jpg
    74.1 KB · Hit: 3
Son düzenleme:
Top Bottom