Sadece tek bir oyunda fps düşüşü yaşıyorum

Lquenx

80+
Reaksiyon skoru
2
Geçen günlerde epic gamesin verdiği control oyununu indirmiştim. Oyunu 20 30 dakika rahatça 60 fps civarı oynuyorum fakat belli bir süre geçtikten sonra bu fps 20 civarlarına çakılıyor. Laptop kullanıyorum (Lenovo Ideapad L340 i5)

Geçen günlerde epic gamesin verdiği control oyununu indirmiştim. Oyunu 20 30 dakika rahatça 60 fps civarı oynuyorum fakat belli bir süre geçtikten sonra bu fps 20 civarlarına çakılıyor. Laptop kullanıyorum (Lenovo Ideapad L340 i5)
Oyunda sıkıntı olabilir.

böyle sorunlar ısınmadan kaynaklanıyor bir zaman geçtikten sonra işlemciniz ısınıyor ve ghz düşüklüğüne neden oluyor msı afterburner ile oyun içinde bakabilirsiniz
sıcaklığı çözmek için
temizlik yapın
termal macun değiştirin
ve laptop soğutucusu alabilirsiniz.

Büyük ihtimalle bileşenlerin aşırı ısınmalarıyla hızlarını kısmaları sebebiyle olabilir termal macun yenilemenizi öneririm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle sorunlar ısınmadan kaynaklanıyor bir zaman geçtikten sonra işlemciniz ısınıyor ve ghz düşüklüğüne neden oluyor msı afterburner ile oyun içinde bakabilirsiniz
sıcaklığı çözmek için
temizlik yapın
termal macun değiştirin
ve laptop soğutucusu alabilirsiniz.
0.79 ghz sabitleniyor bir süre sonra bahsettiğin şey bu en iyi çözüm ne olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,388
Üyeler
185,091