Neler Yeni

sadece valorant için yayın bilgisayarı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Nasıl?
Eğer çok çok iyi çözünürlük isteniyorsa ikinci bir PC konulup x264 ile İ5 8.nesil vb. bir işlemci ile yayın da yapılabilir ancak tek PC'de NVIDIA her türlğ daha iyi.
x264ün GPU ile bir alakası yok ama FPS ağlar oyunlarda.
Anladım hocam. O zaman siz kesinlikle ama kesinlikle 1650 öneriyorsunuz? Çok bilgim yok o yüzden sizin dediğiniz çok daha iyi olur arkadaş için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
Anladım hocam. O zaman siz kesinlikle ama kesinlikle 1650 öneriyorsunuz? Çok bilgim yok o yüzden sizin dediğiniz çok daha iyi olur arkadaş için.
evet ona göre alıcam da valorant kaldırsa yayında yeter zaten buna da şükür

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1650 çoook rahat kaldırır o konuda sıkıntınız olmasın. ilerisi için konuşuyoruz biz daha çok hocam. ayrıca yayın için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpolojix abimin dediği gibi 1650 alın. okudum makaleyi gerçekten iyi bilgiler var. İlk başlarda attığım sistemi alabilirsiniz. Gamegarajda olan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
1650 çoook rahat kaldırır o konuda sıkıntınız olmasın. ilerisi için konuşuyoruz biz daha çok hocam. ayrıca yayın için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpolojix abimin dediği gibi 1650 alın. okudum makaleyi gerçekten iyi bilgiler var. İlk başlarda attığım sistemi alabilirsiniz. Gamegarajda olan.
tamamdır iyi oldu öğrendik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
@DerratiX tekrar selam şu 1650 sistemi alıcam sanırım bu akşam çalıştığım için zamanım olmadı almaya fakat sadece ram yükseltebilecem valorant oynıcaktım demiştim hatırlıyorsan yoksa senin şu toplama sistemi mi alayım ne diyorsun 1000 tl fark var sadece o civarlarda işlemci i3 bir şey yükseltemicem malesef ne diyorsun son karar olarak?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@DerratiX tekrar selam şu 1650 sistemi alıcam sanırım bu akşam çalıştığım için zamanım olmadı almaya fakat sadece ram yükseltebilecem valorant oynıcaktım demiştim hatırlıyorsan yoksa senin şu toplama sistemi mi alayım ne diyorsun 1000 TL fark var sadece o civarlarda işlemci i3 bir şey yükseltemicem malesef ne diyorsun son karar olarak?
Yakın zamanda elinize para geçecekse işlemci yükseltin. Toplama olarak 5600G'den bahsediyorsanız bence 1650.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali ihsan
Yakın zamanda elinize para geçecekse işlemci yükseltin. Toplama olarak 5600G'den bahsediyorsanız bence 1650.
malesef idare edicem bi süre bu sistemle 1650 alıyorum ozaman 165 hz monitörüm geldi bugün , kulaklık , kamera vs bir tek kasa kaldı onu da alıyorum ileride para geçtiğinde yükseltip devam ederim yavaş yavaş

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tamamdır hocam. hayırlı olsun.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam Alpolojixin dediği gibi Nvidianın yayıncılık konusunda çok artıları var. o yüzden daha stabil yayınlar için 1650 daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,625
Üyeler
168,469
Son üye
metehan5851
Top Bottom