Driveri kurduguna emin misin?sağ tık yaptığımda deneim masası çıkmıyor nasıl açabilirim?
microsoft soredan indirdim ancak bu sürümlee uyumlu değil gibi bir hata aldım. geforce experience kurarkenden hata verdi kurmadı.driver yüklü değil sanırım, yüklü olduğu halde denetim masası yoksa store dan yükleyin
drive yüklü değil ise geforce experience indirin.NVIDIA Control Panel - Free download and install on Windows | Microsoft Store
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphicswww.microsoft.com
Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları
NVIDIA GeForce Experience Sürücüleri Otomatik Olarak Günceller ve Oyun Ayarlarını Optimum Hale Getirirwww.nvidia.com
ekran kartın nedir?microsoft soredan indirdim ancak bu sürümlee uyumlu değil gibi bir hata aldım. geforce experience kurarkenden hata verdi kurmadı.
nvidianın kendi sitesinden kurmaya çalıştığımda hata veriyor ben de driver booster indirdim oradan kurdum daha sonra gözükmemeye başladıDriveri kurduguna emin misin?
gt 720mekran kartın nedir?
indirip kurar mısın?gt 720m