Neler Yeni

Sağanak Ardından İnternet Gitti?

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Ne zaman çözülecek yazıyorum ben size bilgi vereceğim benden haber bekleyin diyor. 2 gündür internet yok :/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Hâlâ bir gelişme yok
1660803748662.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hâlâ bir gelişme yok
1660803748662.png
Kulaklarını çınlattım herhalde şimdi aradılar lşasjkgşlijadlşfh

Evime geldiler, incelemede bulundular. Hatlarda sorun olmadığını söylediler. Ancak bu bölgede bu sorunu yaşayan tek ben olmadığımı söylediler. Hatta benden sonra yan komşuma da gittiler. Şimşek sebebiyle bölgede modemlerde arıza oluşmuş. Bunu Türknet'e bildirin dediler gelen ekipler. AC750 modem kullandığım için mdoemi Türknet'ten aldığımı sandılar sanırım. Ama ben bunu ayrıca Teknosa'dan aldım. Garanti süresi de bitti. Sizce Asus'a yazsam geri dönüş sağlarlar mı değişim için?

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Hâlâ bir gelişme yok
Alıntıyı görüntüle

Kulaklarını çınlattım herhalde şimdi aradılar lşasjkgşlijadlşfh

Evime geldiler, incelemede bulundular. Hatlarda sorun olmadığını söylediler. Ancak bu bölgede bu sorunu yaşayan tek ben olmadığımı söylediler. Hatta benden sonra yan komşuma da gittiler. Şimşek sebebiyle bölgede modemlerde arıza oluşmuş. Bunu Türknet'e bildirin dediler gelen ekipler. AC750 modem kullandığım için mdoemi Türknet'ten aldığımı sandılar sanırım. Ama ben bunu ayrıca Teknosa'dan aldım. Garanti süresi de bitti. Sizce Asus'a yazsam geri dönüş sağlarlar mı değişim için?
Eğer cihazlar modeme bağlanıp modem arayüzünde işlem yapabiliyorsan zaten modem kaynaklı değildir ayrıca başkalarında da aynı sorun var demekteler bu sorun saha dolabı ile alakalı selden dolayı içine su alıp hasar almış olabilir bunu ekiplerin anlaması lazım .

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Eğer cihazlar modeme bağlanıp modem arayüzünde işlem yapabiliyorsan zaten modem kaynaklı değildir ayrıca başkalarında da aynı sorun var demekteler bu sorun saha dolabı ile alakalı selden dolayı içine su alıp hasar almış olabilir bunu ekiplerin anlaması lazım .
Dostum modem hiç aktif değil. İnternet vermiyor. Adamlar gelip ölçüm yaptılar. Eve gelen kablolarda sorun yok ancak modemde sorun var diyorlar. Dolapta sorun olsa eve gelen akım olmazdı. Asus Türkiye ile bir konuşacağım bakalım ne olacak. Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor

Farex

80+ Silver
Dostum modem hiç aktif değil. İnternet vermiyor. Adamlar gelip ölçüm yaptılar. Eve gelen kablolarda sorun yok ancak modemde sorun var diyorlar. Dolapta sorun olsa eve gelen akım olmazdı. Asus Türkiye ile bir konuşacağım bakalım ne olacak. Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor
Bak sana şöyle sorayım modeme cihaz bağlanabiliyor mu? Bağlanabiliyorsa modem arayüzüne girebiliyor musun? Modem arayüzüne girmen için hat olmasına gerek yok eğer giremiyosan zaten sorun vardır.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Bak sana şöyle sorayım modeme cihaz bağlanabiliyor mu? Bağlanabiliyorsa modem arayüzüne girebiliyor musun? Modem arayüzüne girmen için hat olmasına gerek yok eğer giremiyosan zaten sorun vardır.
Yok yok hiçbir şekilde WI-FI kısmında çıkmıyor

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
(Türknetliyim, modemim Ac750)
Dostlar bugün işten geldiğimde annem internet gitti dedi. Bir baktım modemde ne 2.4 ne de 5ghz ışıkları yanıyor. Kapatıp açtım, kabloları sök tak yaptım. Ancak durum hâlâ aynı. Sizce bölgede internetle alakalı kopukluk mu var yoksa olumsuz hava şartı sırasında modeme zarar mı geldi? Reset atmalı mıyım? (Az önce destek kaydı oluşturdum)
modemde dsl bağlantısı olmasa bile wifi ışıkları yanar büyük ihtimalle modeminiz bozulmuş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular