Get Out kesinlikle izleyin izlemeyen bin pişman hakkatten süper film.soyle herkesin izlemesini onerdiginiz ders niteliginde, bakis acisi degistirecek filmler onerir misiniz? iyi forumlar
sen instadaki adam mısın ????!!!?!?Drive, Whiplash (bu iki film pek bilinmese de başyapıt seviyesinde benim için. özellikle drive en sevdiğim filmdir. whiplash'de izlemeye değer kesinlikle izlemelisin.)
Mad Max Fury Road
Prisoners
Blade Runner 2049
Uncut Gems
Nightcrawler
Zodiac
Enemy
The Nice Guys
Dune, Dune 2
The Place Beyond the Pines
The Promised Land
Only God Forgives
The Town
War Dogs
vaktin oldukça bu filmleri kesinlikle izlemelisin.
bu arada çok teşekkürler her bir öneriyi dikkate alacağımDrive, Whiplash (bu iki film pek bilinmese de başyapıt seviyesinde benim için. özellikle drive en sevdiğim filmdir. whiplash'de izlemeye değer kesinlikle izlemelisin.)
Mad Max Fury Road
Prisoners
Blade Runner 2049
Uncut Gems
Nightcrawler
Zodiac
Enemy
The Nice Guys
Dune, Dune 2
The Place Beyond the Pines
The Promised Land
Only God Forgives
The Town
War Dogs
vaktin oldukça bu filmleri kesinlikle izlemelisin.
Hayao Miyazaki filmleri. Bazıları netflixte var.soyle herkesin izlemesini onerdiginiz ders niteliginde, bakis acisi degistirecek filmler onerir misiniz? iyi forumlar
Miyazaki filmleri çok çok emek verilmiş filmler oluyor hazırlanması yıllar sürüyor , herif manyağın teki her filminin her saniyesini teknolojiden yararlanmadan tek tek çiziyor ve altında her daim mesaj ve eleştiri olur.soyle herkesin izlemesini onerdiginiz ders niteliginde, bakis acisi degistirecek filmler onerir misiniz? iyi forumlar
Yeni izlediğim filmler rahmetli Cüneyt Arkın dan Öğretmen ve Spotlight filmi. İlgini çekerse onlara da bakabilirsinsoyle herkesin izlemesini onerdiginiz ders niteliginde, bakis acisi degistirecek filmler onerir misiniz? iyi forumlar
hocam her filmi defalarca izledim kesinlikle izle şimdiden iyi seyirlersen instadaki adam mısın ????!!!?!?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada çok teşekkürler her bir öneriyi dikkate alacağım