razera çok güvenemiyorum en geldiğinde kırık gelmişti ürünü 2 farklı yerden aldım 2 sindede ses kartı bozuk geldiRazer Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-02051000-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hayır, önermemCougar marka bi kulaklık almaya kalksam bi öneriniz varmı yada cougarı tavsiye edermsiniz şuan çoğu ürünümü cougar kullanıyorum memnunum ama kulaklığı hiç bilmiyorum emin değilim
Eski ve 650 lirayı haketmeyen bir kulaklık.Logitech G G432 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround Ses, DTS kulaklık: X 2.0, 6mm Mikrofon, Windows, Mac, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, Tablet ve Mobil Cihazlarla Uyumluluk, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Logitech G G432 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 7.1 Surround Ses, DTS kulaklık: X 2.0, 6mm Mikrofon, Windows, Mac, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, Tablet ve Mobil Cihazlarla Uyumluluk, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
logitech müşteri desteği yeter.
başka güzel bir kulaklık varmı razer dışında dediğim gibi razera güvencem 0
Bu bütçede Razer iyi iş çıkartıyor başka aklıma gelmedi şuan.Razer Blackshark V2 (X modeli değil sade V2 modeli.)