Sağlam Laptop Öneri?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
5 yıl taşırken sorun çıkarmayacak kasada çatlama gibi saçma sorunlar çıkarmayacak soğutma yüzünden işlemcisi tam yükte Throttle yemeyecek bir laptop lazım. Bütçede sorun yok ama fiyatını hak etsin.

Ekran kartı RTX 3050 olabilir veya APU olabilir fark etmez, işlemci güçlü olsun RAM en az 16 olsun.

15-25K arası olabilir iyi olsun yeter bana. Zaten en pahalı sistemler bile 25K yı pek geçmiyor.

Bunu alabilirsiniz

Bu fiyata bu güçlü laptop var ekran kartı olarak baya güçlü diye biliyorum

Bunu alabilirsiniz
Kasası sağlam gibi duruyor da işlemci zayıf, daha ucuza daha iyileri var mesela bu çok iyi gibi geldi ama bunun da kasasına kötü diyorlar bilemedim 😅

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kasası sağlam gibi duruyor da işlemci zayıf, daha ucuza daha iyileri var mesela bu çok iyi gibi geldi ama bunun da kasasına kötü diyorlar bilemedim 😅
Bu fiyata 3050ti almazdım şahsen

15-25K arası olabilir iyi olsun yeter bana. Zaten en pahalı sistemler bile 25K yı pek geçmiyor.
bu bütçede genellikle omen falan tavsiye edenler var. Önerirmisin derseniz… Ben msiciyim hocam. Omenden victusdan nefret ederim. Servisinde kazık yedim saolsunlar😂 Msiciyim ben Msi kullanıyorum. Gayet de memnunum. Sorularınız olursa konuşma kısmına beklerim. Bilgisayarıda atarım ordan size.

bu bütçede genellikle omen falan tavsiye edenler var. Önerirmisin derseniz… Ben msiciyim hocam. Omenden victusdan nefret ederim. Servisinde kazık yedim saolsunlar😂 Msiciyim ben Msi kullanıyorum. Gayet de memnunum. Sorularınız olursa konuşma kısmına beklerim. Bilgisayarıda atarım ordan size.
HP almam zaten çok dandik oluyorlar. Ucuza MSI varsa o da olur genelde 30K falan oluyor güçlü işlemcili msı lar 😀

Asus da düşünüyorum TUF veya ROG olabilir.

HP almam zaten çok dandik oluyorlar. Ucuza MSI varsa o da olur genelde 30K falan oluyor güçlü işlemcili msı lar 😀

Asus da düşünüyorum TUF veya ROG olabilir.
Benim laptop 22500 mesela. Gayette fp ürünü. 25e de var daha demin önerdim birine. Ben asusun bazı modellerini önermem sorunlu olabiliyor.

Msi alpha ve delta arasında ne fark var hangisi daha iyi?

Geri